מוזרררררתאמנו החזרה לאמזון, היה כתוב לנו להכין קרטון פתוח עם המדבקה שלהם וכו'.
בפועל-חודשיים אחרי ולא הגיעו, גם לא בזמן שהם כתבו לנו, ובאתר אני לא רואה
גישה לדבר כזה, גם לא באתר של DHL.
מה עושים?
שלי או של חנה חיה?גם אצלי אותו סיפור
לי זה נתן לשלוח דרך DHL, ומאז שקטטטמוזררררר
אני כשהחזרתי פשוט שלחתי אליהם עם דואר ישראל
ניסית להתכתב עם המוכר?שלי או של חנה חיה?
לי זה נתן לשלוח דרך DHL, ומאז שקטטט
מאיפה עושים את זה?ניסית להתכתב עם המוכר?
בתוך האזור האישי בהזמנה יש מקוםמאיפה עושים את זה?
שלךשלי או של חנה חיה?
מתי זה היה? איזו חברת שליחויות?
עשית את השלב של תאום איסוף באתר DHL?תאמנו החזרה לאמזון, היה כתוב לנו להכין קרטון פתוח עם המדבקה שלהם וכו'.
מה עושים?
כן.עשית את השלב של תאום איסוף באתר DHL?
ולא הגיעו, ולא התקשרו לתאם איסוף/לאסוף? תפני בצ'ט עם אמזון. מה מופיע לך סטטוס ההחזרה?כן.
תאמו לנו למחרת מ1.30 בערך לשלוש שעות אופציה.
כלום, נאדה, גורנישט.ולא הגיעו, ולא התקשרו לתאם איסוף/לאסוף? תפני בצ'ט עם אמזון. מה מופיע לך סטטוס ההחזרה?
לפני בערך חודש וחצימתי זה היה? איזו חברת שליחויות?
התקשרתי למספר הזהתאמנו החזרה לאמזון, היה כתוב לנו להכין קרטון פתוח עם המדבקה שלהם וכו'.
מה עושים?
אנסה, תודה.התקשרתי למספר הזה
035575020
קבעו לי איסוף מחודש
היתה להם טעות בכתובת..
בהצלחה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים