דרוש מידע החזרה לנקסט מאוחרת

• הוסף לסימניות
אם החזרתי בגד לנקסט מקנייה שנעשתה לפני חודשיים-שלוש,
זה יעבור?
(הבגד במצב חדש בתוך הניילון כפי שקיבלתי)

• הוסף לסימניות
כן זה יעבור
והיו לי כבר בגדים שהחזרתי אחרי כמעט שנה :)

• הוסף לסימניות
תגידו, אתם שולחות בדואר רשום?
פעם אחת ויחידה שלחתי להם חזרה משהו, שילמתי איזה 8 שקל על משלוח בדואר לא רשום,
אחרי כמה ימים קיבלתי את החבילה אלי הביתה...(ולא היה רשום שם סיבת החזרה, כנראה טעות של הדוואר)
הדואר מבחינתו לא אחראי על זה כי שלחתי בדואר לא רשום,
(וגם הדואר רשום לא תמיד מכסה בעיות, שלחתי פעם משהו לחול בדואר רשום, הוא לא הגיע ליעדו אבל דואר ישראל טענו שזה באחריותם רק עד היציאה מהארץ)

• הוסף לסימניות
תשלחי בלי לשאול שאלות
כנל החזרתי גם חבילה ל"גולף" פה בארץ אחרי הזמן וזיכו אותי

כאילו מה האופציה שלהם לקבל את הסחורה ולא לזכות? להחזיר לי?
לתת לי עונש?

שלחתי לנקסט גם בדואר לא רשום והגיע
פעם אחת החבילה לא הגיע ולא זוכתי עד היום

• הוסף לסימניות
טוב, אני אחרי.
כבר שלחתי בדואר לא רשום מקווה שאכן יגיע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה