דרוש מידע החזרות אלי אקספרס

• הוסף לסימניות
שלום רב
הגיעו אלי מספר פעמים בגדים/נעליים שאינן תואמים את המידה.
אין לי אפשרות החזרה. (וגם לא ידע כיצד להחזיר..)
וכן בני משפחה להעביר אליהם.
האם יש קבוצה של מכירת מוצרים מאלי אקספרס? מה עוד ניתן לעשות עם הבגדים האלו?
למי אפשר למכור אותם?
אשמח לכתובת/קבוצה להצטרפות.
תודה!!
aismmyee שטרודל...

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת איך יוצרים קשר עם עלי אקספרס
הזמנתי כבר לפני הרבה זמן חבילה והיא לא הגיעה
יצרתי איתם קשר במייל כבר מספר פעמים ולא הייתה שום תגובה
אשמח לעזרה
תודה מראש

• הוסף לסימניות
היי פה הסברתי...
תנסו פה
נפתח חלון ואז צריך להקיש שוב לדבר עם נציג..
אפשרי להתכתב בעברית
צפה בקובץ המצורף 1883458

נכנסתם לפה?
צפה בקובץ המצורף 1883484
ואח"כ לפה...
צפה בקובץ המצורף 1883486
זה מענה אנושי
את יכולה לכתוב בעברית
חלק מהנציגים עונים בעברית חלק באנגלית
אבל את תמיד יכולה לכתוב בעברית הם כבר מתרגמים...

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה מהירה
קניתי משהו באלי אקספרס, מבקשים ממני מכס.
אם אני לא אקח אלי אקספרס יזכו אותי, או שאין לזה סיכוי?
תודה רבה מראש
@פנינה ריימונד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בוקר טוב,
אני מעלה פה צילום מסך של מה שהמוכר כתב לי, תוכלי להסביר לי אם כדאי לא לקחת את החבילה, והוא יזכה אותי.
תודה רבה מראש
@פנינה ריימונד

1764828917764.png

• הוסף לסימניות
זה כל כך פשוט להחזיר שחבל שאתן נתקעות עם הדברים

• הוסף לסימניות
זה כל כך פשוט להחזיר שחבל שאתן נתקעות עם הדברים
באלי אקספרס לא כל כך
מלא פעמים הם מסרבים לספק תוית
ולהחזיר על חשבונך הרבה פעמים כבר לא שווה
לגמרי, ובנוסף שמעתי מלקוחות מקרים שבהם טענו שהחבילה "עדיין לא הגיעה" ולכן לא זוכו
תמיד אני עוזרת בדרישת החזר, אבל לא אומרת שזה קל

• הוסף לסימניות
שאלה: הזמנתי מאליאקספרס מחזיקי מפתחות עם עיצוב אישי, הם שלחו לי את המחזיקים לא לפי הדוג' שביקשתי, בדיעבד אני יכולה להשתמש במה שהם שלחו למרות שיש שם פשלה רצינית שלהם,
המוכר הציע לי להזמין שוב ואז אחרי שהם ישלחו לבטל- האם יש בזה סיכון? אני מפסידה משהו? כי רוב הסיכויים שזה לא יגיע לי בזמן אבל אולי אני אוכל להשתמש בזה לצורך אחר

• הוסף לסימניות
שאלה: הזמנתי מאליאקספרס מחזיקי מפתחות עם עיצוב אישי, הם שלחו לי את המחזיקים לא לפי הדוג' שביקשתי, בדיעבד אני יכולה להשתמש במה שהם שלחו למרות שיש שם פשלה רצינית שלהם,
המוכר הציע לי להזמין שוב ואז אחרי שהם ישלחו לבטל- האם יש בזה סיכון? אני מפסידה משהו? כי רוב הסיכויים שזה לא יגיע לי בזמן אבל אולי אני אוכל להשתמש בזה לצורך אחר
UP
יש מה לסמוך על הסינים? אני עלולה להפסיד מהזמנה חוזרת וביטול לאחר ההזמנה? @פנינה ריימונד

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה