דרוש מידע החזרות לשיין

• הוסף לסימניות
עשיתי פעם ראשונה קניה בשיין,
יש לי 4 מוצרים להחזיר....
איך עושים את זה? החזרתם פעם? האם ההחזרה עולה כסף?
הם כותבים באתר שצריך להחזיר לכתובת הבאה:
כתובת להחזרות
  • אם אתה משתמש ב- POST(כולל EMS) כדי להחזיר , החזר לכתובת הבאה:
    Resident Letter Box No.223 (Truck Dock 1-10,“VIP.COM”), Ha Tsuen Road,Ping Shan,Yuen Long,N.T. HongKong

אם אתה משתמש ב- EXPRESS :כדי להחזיר, החזר לכתובת הבאה
  • “VIP.COM”, NO. 223, Ha Tsuen Road, Yuen Long, The New Territories, Hong Kong

אני לא יכולה להחזיר דרך הדואר?

• הוסף לסימניות
למה לא תעלי פה אולי מישהי תרצה לקנות, ותחסכי את כל הפרוצדורה!

• הוסף לסימניות
אני מעלה את הקישורים של הבגדים משיין, אם זה מעניין אותך תגידי....
1.
2.

3. https://il.shein.com/לבן-פשוט-קז-ואל-סווצ-ר-p-1377598-cat-1773.html

4. https://il.shein.com/שחור-ולבן-גינגהאם-קז-ואל-חוצות-p-720934-cat-1733.html

• הוסף לסימניות
השני חסום.
מה המידה של האחרון.?

• הוסף לסימניות
יש להם בעיה עם המידות?

• הוסף לסימניות
M הזה זה מידה ממש קטנה ולכן אני לא רוצה אותה

• הוסף לסימניות
מה עשית עם ההחזרה??
אני עכשיו צריכה להחזיר חבילה... באיזה דרך שולחים?

• הוסף לסימניות
מוכרים לידידים.....

• הוסף לסימניות
לא מוצאת חוות דעת של קונים בשיין.
איפה זה מופיע??

• הוסף לסימניות
משהי החזירה לשיין בשיטה של הארנק?
בטעות לחצתי על זה ואין לי מושג מתי הכסף אמור להופיע...

• הוסף לסימניות
מישהי אמרה לי שהיא החזירה 2 בגדים ועלה לה המשלוח 100 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה