בן אדם שלא בא מהתחום, לא תמיד ידע מה לבדוק.יש סימולטור רשות המיסים שכל אחד יכול לבדוק.
לשכירים???גם כאלה סכומים יש...![]()
ברור שגם לשכירים.לשכירים???
נדיר יותר.
נכון חלקית,ז"א אם הוא יבדוק בעצמו, ולא יכניס תרומות, או לא יכניס ביטוחי חיים, או כל דבר כזה או אחר הוא עלול להפסיד
כן שכיריםלשכירים???
נדיר יותר.
לא צריך מינימום.כן שכירים
(לא כולם מקבלים מינימום...)
גם על 15,000 אני לא מדברת..לא צריך מינימום.
צריך משכורת מספיק גבוהה ושלא יהיו נקודות זיכוי בשביל להגיע לרמה כזו של החזר על ניכוי.
לנשים שבינינו גם אלה שעושות משכורות גבוהות. כמה מס יורד?? לרובנו נקודות זיכוי שמפחיתות את המס באופן ניכר.
גברים אמנם יש פחות נקודות זיכוי, אבל עדיין.
אני עושה בחודש מעל 120 תלושים ביניהם גם משכורות גבוהות של מעל 15,000, עדיין גם גבר אם ילד אחד שמרוויח מעל 15,000 משלם 1,500/2,000 ש"ח בחודש.
אז נכון הדוגמא שלך מראה שזה למקרים שונים, לא סטנדרט.
עזיבת עבודה עם מענק, ילד וכד' זה לא קורה כל שנה.
(
את חמודה..גם על 15,000 אני לא מדברת..
הרבה יותר
את יכולה לשלוח הודעה פרטית?למעוניינים לבדוק האם מגיע לכם החזר מס?
ניתן לפנות אלי באישי או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לא קיבלת - לא שילמת!!!
ניתן לפנות למייל kampinsky.financial שטרודל ג'ימיילאת יכולה לשלוח הודעה פרטית?
נראה מסובך מדיאת יכולה לבדוק בסימולטור https://www.misim.gov.il/shsimulatormas/main.aspx
וכמובן לדעת למלא נכון את הנתונים..
ביטוח חיים ממלאים בשדה 036/081 בסימולטוראיך מגישים ביטוח חיים ?
כן. אין קשר בין ביטוח לאומי למס הכנסה. גבר תושב ישראל לא פטור מביטוח לאומי בשום צורה (אישה עקרת בית, בתנאים מסוימים כן)אם אברך שאשתו משלמת מס צריך לשלם ביטוח לאומי 129 ש"ח או לא ?
יכולה לפנות אלי בשמחהנראה מסובך מדי
לא מגישים לפני שבודקים היטבאם קיבלתי מענק חד פעמי ( משכורת 13 בתוספת למשכורת חודשית) סביר להניח שמגיע לי החזר על המס, נכון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים