נכתב ע"י ch3;1424078:לא. אבל אפשר להשתמש בכמה שנים.
נכתב ע"י פלאפון;1473738:מקפיצה........
יש לי שאלה...
האם קבלות צדקה שנותנים מזומן (לא הוראת קבע) גם מתקבל במס הכנסה??
תודה!
נכתב ע"י Kohen;1424251:מקבלים החזר רק מי ששילם מס.
מקבלים 35% מערך התרומה ובפרט שלא יעלה על 30% מסך המשכורת.
הקבלות עוזרות כל שנת מס לשנת המס בו ירד המס.
אפשר לבקש 7 שנים אחורה אבל שוב, רק על אותה שנה בה ירד מס עם תרומות שנתרמו באותה שנה
נכתב ע"י מיכל123;1473783:יש כאן שתי חלקים:
1. אפשר לבקש עד 7 שנים אחורה על שנה שבה ירד מס.
2. אפשר להעביר עודפי תרומות לשנים הבאות עד שלש שנים.
נכתב ע"י ברוך ב;1604898:הקפצה...
מאיזה סכום אפשר להביא קבלות?
נכתב ע"י רק עיצוב;1604922:מה הכוונה עודפי תרומות?
אם שנה אחת לא השתמשתי בקבלות בגלל שלא היה לי צורך (לא הגעתי לרף המס בכל מקרה לאחר נקודות הזיכוי) האם אוכל להשתמש בשנה הבאה עם הקבלות?
או רק אם השתמשתי עד 30% מגובה ההכנסות ובפועל תרמתי יותר, אז אוכל לשמור לשנה הבאה.
?
נכתב ע"י אברהם;1473756:אם יש לעמותה המנפיקה את הקבלה אישור לפי סעיף 46, זה גם על תרומות במזומן
לרוב רושמים זאת על הקבלה
נכתב ע"י Kohen;1424251:מקבלים החזר רק מי ששילם מס.
מקבלים 35% מערך התרומה ובפרט שלא יעלה על 30% מסך המשכורת.
הקבלות עוזרות כל שנת מס לשנת המס בו ירד המס.
אפשר לבקש 7 שנים אחורה אבל שוב, רק על אותה שנה בה ירד מס עם תרומות שנתרמו באותה שנה
החזר מס ניתן לקבל רק אם שולם מס.אם לא יורד לי מס הכנסה כי אני עושה פחות מ6000 ש"ח שאז זה לא יורד בגלל הנקודות וזה בעצם זיכוי האם אני גם יכול לבקש החזר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים