זה סותר אחד את השני..יש כאלה שעובדים עם אחוזים כ20-30 אחוז עדיף לעבוד גלובלי.
בין 400-1200 כולל דוח שנתי.
טוב לדעת.לי לקחו יחסית זול- 15%+ מע"מ
אני חושבת שאזור 17% - 20% זה נורמה...לי לקחו יחסית זול- 15%+ מע"מ
ליועץ מס ורואה חשבון אסור לקחת אחוזים מהחסכון במס.
מה זה??????בדרך כלל, מי שלוקח אחוזים הוא לא בעל מקצוע.
דוח שנתי ודוח להחזר מס - זה בדיוק אותו דבר...קיבלתי כולל דוח שנתי ב700+ מע"מ כולל החזרים.
את מדברת על שכ"ט?ההבדל הוא בין השנים
דו"ח שנתי לשנת המס האחרונה שכרגע היא 2018- בד"כ אמור להיות כלול בדוח, אם כי לדעתי משיכות ששולמו עליהם מס לא נכללות שם, רק מס שנוכה מהשכר (כך שיש מצב לחסוך בעמלה ולהפסיד בהחזר)
החזר מס לשנים שלפני כן כרגע 2013-2017 שלא כוללים את השנה האחרונה- לא כלול בדוח השנתי ותיגבה עמלה שונה, הדגש הוא על כל הקריטריונים של ההחזר, ויכול בהחלט להיות מבוצע ע"י כל בעל מקצוע.
אני לא נתקלתי ברו"ח ששואל עצמאי האם הוא משך משיכות פנסיה או קרן השתלמות שלא במועד, כדי לנסות להחזיר לו מס על מה שנגבה.או כן משלם פעם בשנה
לא הבנתי מה את מתכוונת..אני לא נתקלתי ברו"ח ששואל עצמאי האם הוא משך משיכות פנסיה או קרן השתלמות שלא במועד, כדי לנסות להחזיר לו מס על מה שנגבה.
עכשיו נופל לי האסימון...החזר מס:
1. שכיר או עצמאי?
2. מס שנוכה מהתלוש? מס על משיכות שלא במועד? מס לעוסק מורשה?
אמממ זהו בערך, פספסתי משהו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים