החזרת מוצרים לאחר קניה בAMAZON

• הוסף לסימניות
מי יודע מה מדיניות ההחזרה?

• הוסף לסימניות
דחוף! הקפצה

• הוסף לסימניות
מתי נקנו המוצרים?
יש חוק.
החוק אומר שבתוך 3 ימים מהקניה צריכים להחזיר כסף ולא זיכוי. כמובן כנגד הצגת קבלה.
לאחמ"כ אם איני טועה תוך 14 יום מהקניה ניתן להחזיר.
כמובן תחת ההגבלות הנדרשות של מוצר שלא השתמשו בו ובאריזתו המקורית הסגורה.

מניסיון - בלי לדרוש את ביצוע החוק לא מקבלים כסף בחזרה.
קרו לי כבר כמה פעמים שהחזרתי מוצר בתוך 3 ימים ורצו לתת לי זיכוי
ורק לאחר שהזכרתי בעדינות כי החוק מחזיר לי כסף, כיבדו זאת.

• הוסף לסימניות
באמזון?

• הוסף לסימניות
שוב הקפצה

• הוסף לסימניות
לא מכירה את החנות הזו ספיציפית.
סליחה על הבורות - יש בה משהו מיוחד?
אולי תתקשרו לשאול אותם...?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנגו;649400:
לא מכירה את החנות הזו ספיציפית.
סליחה על הבורות - יש בה משהו מיוחד?
אולי תתקשרו לשאול אותם...?
אין בה שום דבר מיוחד חוץ מזה שהיא בארצות הברית וקנו בה דרך הנט.

• הוסף לסימניות
פתחתי ויש לי אריזה זה בסדר?

• הוסף לסימניות
תודה רבה. שלחתי את המוצר (אחרי חודש) וקבלתי החזר מלא מיידי.
תודה רבה לנמה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה