החזרת מענקים

• הוסף לסימניות
מצרפת צילום , השאלה אם על סמך הנתונים הם יתבעו את זה בעצמם???
צפה בקובץ המצורף 918753
דיברתי עם יועצת המס שלי, הם עדיין לא קיבלו עדכון
אבל אם את יודעת שתצטרכי להחזיר, אז קחי בחשבון שמשלמים "הצמדה" מהיום שקיבלת את הסכום ועד היום שבו את משלמת.

• הוסף לסימניות
דיברתי עם יועצת המס שלי, הם עדיין לא קיבלו עדכון
אבל אם את יודעת שתצטרכי להחזיר, אז קחי בחשבון שמשלמים "הצמדה" מהיום שקיבלת את הסכום ועד היום שבו את משלמת.
ההצמדה עלול להיות סכום משמעותי?

• הוסף לסימניות
בעלי עוסק פטור לכן אין השוואה במע"מ
השאלה מישהי שקיבלה מענקים כנראה משום שהיתה רשומה כעוסקת ב2018 ועכשיו בטבלה הזאת נכתב "עוסק לא קיים"
האם להחזיר את המענקים מיוזמה אישית או להתעלם?
מצרפת צילום , השאלה אם על סמך הנתונים הם יתבעו את זה בעצמם???
צפה בקובץ המצורף 918753
@יהודה מילר אשמח מאד אם תוכל לייעץ יישר כח!

• הוסף לסימניות
זה מערכת חדשה, עוסק פטור אין להם דיווח חודשי, נראה מה תהי' המדיניות ?

• הוסף לסימניות
זה מערכת חדשה, עוסק פטור אין להם דיווח חודשי, נראה מה תהי' המדיניות ?
לא מצוין עוסק פטור אלא עוסק לא קיים...
image (1).png

• הוסף לסימניות
המענקים של 1-4 בשנת 2021 היו לפי 2019 או 2018 ?
ואם יש לי ספק האם אני זכאית, האם כדאי לחכות לחשבון שהם עושים או שכדאי להחזיר כמה שיותר מהר ?
(אין לי מע"מ)
@יהודה מילר

• הוסף לסימניות
הירידה במחזור היתה צריכה להיות מ 2019, גובה המענק לפי 18 או 19 הגבוהה מביניהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה