עברנו מ-בזק ל-019. ואנחנו צריכים להחזיר את הראוטר לבזק. מישהו יודע או זוכר עד כמה זמן אפשר להחזיר?
N net13 משתמש סופר מקצוען עריכה תורנית יוצרי ai 27/12/23 הוסף לסימניות #1 עברנו מ-בזק ל-019. ואנחנו צריכים להחזיר את הראוטר לבזק. מישהו יודע או זוכר עד כמה זמן אפשר להחזיר?
מ מבריק הפלא משתמש סופר מעניין • 27/12/23 הוסף לסימניות #2 תתקשרו לבזק ותשאלו לאיפה להחזיר (יש להם רשימת חנויות בפריסה ארצית) וצריך להחזיר תוך שבועיים אחרת צריכים לשלם על כך
תתקשרו לבזק ותשאלו לאיפה להחזיר (יש להם רשימת חנויות בפריסה ארצית) וצריך להחזיר תוך שבועיים אחרת צריכים לשלם על כך
N net13 משתמש סופר מקצוען עריכה תורנית יוצרי ai 27/12/23 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י מבריק הפלא: תתקשרו לבזק ותשאלו לאיפה להחזיר (יש להם רשימת חנויות בפריסה ארצית) וצריך להחזיר תוך שבועיים אחרת צריכים לשלם על כך לחצ/י כדי להרחיב... שבועיים?!
נכתב ע"י מבריק הפלא: תתקשרו לבזק ותשאלו לאיפה להחזיר (יש להם רשימת חנויות בפריסה ארצית) וצריך להחזיר תוך שבועיים אחרת צריכים לשלם על כך לחצ/י כדי להרחיב... שבועיים?!
מ מבריק הפלא משתמש סופר מעניין • 27/12/23 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י net13: שבועיים?! לחצ/י כדי להרחיב... ככה בזק אמרו לי (אני בפועל עדיין לא החזרתי וכבר עבר שבוע וחצי..)
נכתב ע"י net13: שבועיים?! לחצ/י כדי להרחיב... ככה בזק אמרו לי (אני בפועל עדיין לא החזרתי וכבר עבר שבוע וחצי..)
ב בינה מלכותית משתמש מקצוען • 27/12/23 הוסף לסימניות #5 אני לא החזרתי מייד, הם גבו את הכסף גיליתי את זה באשראי חודש אחרי יצרתי איתם קשר, החזרתי והחזירו לי את הכסף זה היה חודש וחצי אחרי נראה לי
אני לא החזרתי מייד, הם גבו את הכסף גיליתי את זה באשראי חודש אחרי יצרתי איתם קשר, החזרתי והחזירו לי את הכסף זה היה חודש וחצי אחרי נראה לי