מדובר בהלוואה משלימה למשכנתא?לאחרונה קיבלתי הלוואה משלימה מבנק הפועלים ובלוח סילוקין הבחנתי שהתשלומים החודשיים אינם שווים ממש, אלא משתנים לפי חודש קטן או גדול יותר (יכול להיות שתמיד זה ככה אני לא יודע) האם יש הסבר לזה
(החודש הראשון גדול יותר כי ההלואה נלקחה כמה ימים לפני תחילת החודש)צפה בקובץ המצורף 1063446
כןמדובר בהלוואה משלימה למשכנתא?
מתי ניתנה ההלוואה ולכמה תשלומים?
אישור העקרוני למשכנתא ניתנה בערך לפני חודש לא יודע אם זה משנה עד כמה שהבנתי זה הטבה קבועה של פועליםמתי ניתנה ההלוואה ולכמה תשלומים?
לא הבנתי, עדיין לא לקחת את המשכנתא?אישור העקרוני למשכנתא ניתנה בערך לפני חודש לא יודע אם זה משנה עד כמה שהבנתי זה הטבה קבועה של פועלים
ללוקחי משכנתא הלוואה עד 75,000 עד 10 שנים בריבית פריים -0.5 (כיום זה יוצא 1.1)
אני לקחתי את המקסימום
@קול תורה, הם בקשו העברת משכורת כדי לקבל את ההלוואה הזאת, או שהם נתנו את זה רק בגלל המשכנתא?אישור העקרוני למשכנתא ניתנה בערך לפני חודש לא יודע אם זה משנה עד כמה שהבנתי זה הטבה קבועה של פועלים
ללוקחי משכנתא הלוואה עד 75,000 עד 10 שנים בריבית פריים -0.5 (כיום זה יוצא 1.1)
אני לקחתי את המקסימום
היום יש לך שם גם משכורת?יש לי עו"ש שמה, אך כמה שהבנתי לא צריך להעביר משכורת זה הטבה על לקיחת משכנתא
יש לי משכורת של כ5,000 ומילגות של כ 5,000היום יש לך שם גם משכורת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים