החזר כסף באלי אקספרס

• הוסף לסימניות
הזמנתי שם משחק שנשבר ברגע שהתקבל פתחתי סכסוך והוא התחיל להפץיץ אותי בהודעות שאבטל את הסכסוך והוא מיד מחיל את ההחזר אתמול נכנעתי וביטלתי את הסכסוך שלחתי לו הודעה שיחיל את ההחזר אז הוא שלח לי מייל או שאתן לו חשבון פייפל או שאני יחיל את ההחזר מצורף כאן התשובה שלו

I've canceled your dispute and I am waiting for your payment
Thanks in advance

מישהו יודע מה הכוונה
או שהוא סתם עובד עליי

• הוסף לסימניות
תתני לו את הPAYPAL הוא ישלם לך
היה עדיף שקודם ישלם לך ל PAYPAL ורק אז היית מבטלת את הסכסוך
לי מישהו שילם כדי שאתן לו 5 כוכבים במקום 2 שנתתי ...

• הוסף לסימניות
אני לא רציתי פייפל כי זה עולה לי עמלות גבוהות לא?

• הוסף לסימניות
חוצמזה איך נותנים את החשבון פייפל דרך האתר של פיפל יש שם אפשרות לבקש תשלום או שנותנים לו נתונים איפה יש לי נתונים למסירה?
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
אני התעקשתי בלי פיפל והוא החזיר לי לאשראי.
תודות לתמנתי שיעצה לי...

• הוסף לסימניות
אני גם התעקשתי ביינתיים זה מה שהוא ענה לי כמו בהודעה הראשונה ועכשיו הוא לא עונה לי
לפתוח סכסוך מחדש?

• הוסף לסימניות
בשביל שישלם לך בפייפל פשוט תתן לו את המייל שלך

• הוסף לסימניות
הוא שולח לי מייל שאני אשלח לו מס' כרטיס אשראי
הוא נורמלי????????????????
אני לא מבינה מה הדרך הרגילה של הזיכויים שלהם מי יודע??
תודה לכל מידע

• הוסף לסימניות
אם היית פותחת סכסוך דרך האתר היית מקבלת את ההחזר ישירות הם פשוט מבטלים את העיסקה באשראי
אם יש לך עוד אפשרות לפתוח סכסוך תלכי על זה
אם לא אולי עדיף שישלח לך משהו אחר במקום?

• הוסף לסימניות
בחיים אל תתני למוכר מספר כרטיס שלך , מצד שני אני לא חושבת שיש דרך לזכות את הכרטיס בלי שהוא ידע את פרטיו, לכן האופציות שיש:
1.ע"י סכסוך שאז המערכת של אלי אקספרס אוטומטית מזכה לך את הכרטיס,
2.פייפל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;1455571:
חוצמזה איך נותנים את החשבון פייפל דרך האתר של פיפל יש שם אפשרות לבקש תשלום או שנותנים לו נתונים איפה יש לי נתונים למסירה?
תודה לעונים

את נותנת לו את כתובת המייל שלך לפי מה שנרשמת בפייפל וכך הוא מכניס לך את הכסף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;1455599:
אני גם התעקשתי ביינתיים זה מה שהוא ענה לי כמו בהודעה הראשונה ועכשיו הוא לא עונה לי
לפתוח סכסוך מחדש?

לפי נסיוני אין אפשרות לפתוח שוב סכסוך

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול...
רכשתי מוצר שאחרי שהודיע שנשלח פתאום קיבלתי הודעה שאין את המוצר במלאי
הוא מוכן להחזיר את הכסף אבל רוצה שאפתח סכסוך
אבל אני לא מצליחה לפתוח סכסוך הוא נותן לי את ההודעה הזו:
Reminder:
You can "Open Dispute" 5 days after the seller ships your item(s). If you have any questions about the order, please contact the seller.

• הוסף לסימניות
ג"א מצטרפת.
הזמנתי משהו ב-20$ והגיע לא תקין, פתחתי סכסוך והבטיחו לזכות אותי, אבל כבר 3 שבועות וכלום.
איך פונים למי שממונה על ההחזרים? זה לא המוכר, אבל אני לא רואה באתר שום כתובת לפנות אליה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקורית;1456376:
קופצת על האשכול...
רכשתי מוצר שאחרי שהודיע שנשלח פתאום קיבלתי הודעה שאין את המוצר במלאי
הוא מוכן להחזיר את הכסף אבל רוצה שאפתח סכסוך
אבל אני לא מצליחה לפתוח סכסוך הוא נותן לי את ההודעה הזו:
Reminder:
You can "Open Dispute" 5 days after the seller ships your item(s). If you have any questions about the order, please contact the seller.

אם המוכר שלח לך את זה אז איך אין אותו במלאי??
ההודעה אומרת שא"א לפתוח סכסוך 5 ימים לאחר שהמוצר יצא אלייך - זה מוקדם מידי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וויני פו;1456381:
ג"א מצטרפת.
הזמנתי משהו ב-20$ והגיע לא תקין, פתחתי סכסוך והבטיחו לזכות אותי, אבל כבר 3 שבועות וכלום.
איך פונים למי שממונה על ההחזרים? זה לא המוכר, אבל אני לא רואה באתר שום כתובת לפנות אליה.

תסתכלי באיזה סטטוס נמצא הסכסוך- תצלמי מסך ואוכל בל"נ לעזור לך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1456392:
אם המוכר שלח לך את זה אז איך אין אותו במלאי??
ההודעה אומרת שא"א לפתוח סכסוך 5 ימים לאחר שהמוצר יצא אלייך - זה מוקדם מידי

זה מה שלא ברור
קיבלתי הודעה מיד שהפריטים נשלחו
ועכשיו הגיעה לי ההודעה הזו
והמוכר מבקש שאפתח סכסוך כדי שיחזיר לי תכסף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקורית;1456532:
זה מה שלא ברור
קיבלתי הודעה מיד שהפריטים נשלחו
ועכשיו הגיעה לי ההודעה הזו
והמוכר מבקש שאפתח סכסוך כדי שיחזיר לי תכסף

זה היה מוצר אחד או כמה מוצרים מאותו מוכר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקורית;1456600:
אותו המוצר בשני צבעים

אוקי, אז מה שקרה הוא פשוט שלח לך רק אחד מהם, ולכן יצא משלוח, את צריכה לחכות עד שיגיע אלייך ואז לפתוח סכסוך על הצבע השני שלא קיבלת, או במקביל לפתוח נגיד עוד שבועיים סכסוך ולציין שלא קיבלת את המוצר אך המוכר ציין שהוא שלח לך רק אחד
רק אל תשכחי לעקוב אחר זמן ההגנה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה