צימר החזר מסל הריון של מאוחדת - צימר/בית מלון/ נופש זוגי מאורגן

• הוסף לסימניות
אשמח לכל מידע, לא הצלחתי למצוא במקום אחר

יש בתי מלון או צימרים שנותנים קבלה שקבילה אצל מאוחדת?
או יש מישהו שיודע על נופש זוגי מאורגן בתקופה הקרובה ממש (משהו כמו שהדולה יוכי סירוטה מארגנת)

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לנץל אחרי חודשיים ? או שפספסנו?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לנץל אחרי חודשיים ? או שפספסנו?
נראה לי שאפשר
תעדכנו אח מצאתם איפה לנצל...

לתועלת הכלל הדולה יוכי סירוטה מארגנת נופש זוגי עם למידה, 2 לילות במלון קיבוץ לביא
מיד אחרי שבועות
(לא מתאים לי מבחינת התאריכים)

• הוסף לסימניות
אשמח לכל מידע, לא הצלחתי למצוא במקום אחר

יש בתי מלון או צימרים שנותנים קבלה שקבילה אצל מאוחדת?
או יש מישהו שיודע על נופש זוגי מאורגן בתקופה הקרובה ממש (משהו כמו שהדולה יוכי סירוטה מארגנת)

תודה רבה!
ניצלתי עכשיו במאוחדת שיא. הייתי עם בעלי בבית מלון וקבלנו החזר... עד חודשיים מהלידה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אמור להיות שמקבלים החזר על כל מקום שנקרא לנופש/ הבראה. כל מלון/ צימר שמנפיק קבלות.

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה במאוחדת מקום או צימר שזה אפשרי- לכן אשמח לדעת איפה זה עובד.

• הוסף לסימניות
המזכירה בקופה אמרה לי שיש החזר מבתי מלון. זה משהו רשמי ....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה