עזרה החזר מס - אשמח לעזרה !!

• הוסף לסימניות
מה המחיר שיקחו לי על מנת לעזור לי בהגשת הטפסים?
והאם יש לי אפשרות מראש לדעת מה גובה הסכום שאני יקבל?​
אם יש לך רק תלושי שכר ולא ילד נכה / מס שבח ששולם וכו. יש בטופס 106 שדה שנקרא 42 ושם מופיע המס ששולם אז ההחזר יכול להיות
מקסימום​
זה פלוס הריבית. זה על רגל אחת אבל נותן הרבה מידי.
להצעת מחיר מצב פרטי התקשרות. בהצלחה​

קבצים מצורפים

• email_s.jpg
    email_s.jpg
    KB 440.7 · צפיות: 54
  • הוסף לסימניות
עוד שאלה היכן מכניסים את סכום המס שישלמתי דרך ביטוח לאומי מתוך תגמולי אימאות (חופשת לידה) ? יחד עם סכום המס של ניוי במקור ע"י המעסיק ?

• הוסף לסימניות

אמא של נפתלי :)

יש עילה לעיכוב החזר.
בכל תיק 91 כתוב את זה אם ההחזר הוא מעל כ2000 ש"ח
אבל - אין לי יכולת לקחת אחריות בע"פ, אולי יש באמת עילה?
ככה זה נראה אחרי בדיקת טופס לפני שידור הבקשה בפועל, ע"ז מדובר ? הכן זה מעל 2000(אני לא רואה טעות או בעיה טכנית במילוי הפרטים)
image.png

• הוסף לסימניות
כשמגישים באופן מקוון, צריך לצרף דפי עו"ש?

• הוסף לסימניות
אין צורך
אלא רק טפסי 106 ושאר מסמכים עליהם הסתמכתם בדוח השנתי.
צריך לשים לב לא לפספס אישורים עליהם ניתן לקבל החזר נוסף מלבד 106.
מי שמעוניין בבדיקה החל מ 2017 עד היום ללא עלות ניתן לפנות למייל בחתימה.

• הוסף לסימניות
ממתי אפשר להגיש בקשה להחזר מס ליחיד שאינו חייב בדיווח?
לשנת 2022

• הוסף לסימניות
אפשר עכשיו
האפשרות נפתחה השבוע!

• הוסף לסימניות
כמה אחוזים מקובל לשלם על הגשת בקשה להחזר מס?

• הוסף לסימניות
יש לפתוח את השנים, לבקש ממס הכנסה שיפתחו את האופציה

• הוסף לסימניות
בהרבה מקומות, ובעיקר בחברות אכן לוקחים כך
יש שלוקחים גם פחות
אצלי למשל 15% + מעמ לאחר תקבול החזר

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה