עזרה החזר מס - אשמח לעזרה !!

• הוסף לסימניות
טופס 106 מספיק לקבלת החזר על תרומות לפי סעיף 46
או שחייבים למלא גם טופס 135?

• הוסף לסימניות
לכל המבינים היקרים
@יהודה מילר @המרכז להחזרי מס @מרים יהלום

מה זה אומר התוצאה הזו?
שאני זכאי להחזר מס או חייב?

אם יש צורך - אציין רק שבשנת 22 אשתי ילדה ב"ה ויש לי כבר 2 ילדים

ואם אני חייב להם, איך אפשר להיפטר מהם???

סליחה על הבורות...

קבצים מצורפים

• מס.JPG
    מס.JPG
    KB 89 · צפיות: 122
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מה שנראה בקובץ שצרפת זה החזר מס

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להעלות כאן קישור להחזר מס עבור 2022.
לא מצליח למצוא!

תודה!!!!!

• הוסף לסימניות
צריך להיכנס דרך האיזור האישי

• הוסף לסימניות
שאלה קצת מוזרה לאלה שעובדים בזה,
@יהודה מילר @המרכז להחזרי מס @מרים יהלום @רבקה נוילנדר

אם אני שכיר ועשיתי סימולטור לשנה אחת (כי זה מה שאני צריך) ויש לי את כל הטפסים שצריך ואני מתעמק בכל ההוראות איך להגיש עם כל הסעיפים והשורות הקטנות, בשביל מה אני צריך אתכם???

תודה על מענה!!

• הוסף לסימניות
מתעמק בכל ההוראות איך להגיש עם כל הסעיפים והשורות הקטנות, בשביל מה אני צריך אתכם???

תודה על מענה!!
לא צריך אותנו, אם אתה יודע הכל ומבין את המערכת תגיש.
המייצג יכול לבדוק און ליין מה המצב ולזרז יותר בקלות ברוב הפעמים אם זה נתקע

• הוסף לסימניות
אם אני שכיר ועשיתי סימולטור לשנה אחת (כי זה מה שאני צריך) ויש לי את כל הטפסים שצריך ואני מתעמק בכל ההוראות איך להגיש עם כל הסעיפים והשורות הקטנות, בשביל מה אני צריך אתכם???

תודה על מענה!!
אתה ספציפית לא צריך

אבל - יש כאלו שלא אוהבים להתעסק עם הבירוקרטיה, ושווה להם שאיש מקצוע יחסוך להם את ההתעסקות, גם אם זה בתשלום...
יש הרבה הטבות מס שלא כל אחד מכיר ויודע איך להשתמש בהם לטובתו.
מס שבח - במידה ויש, זה לא משהו שאדם שלא עוסק בתחום יודע להסתדר עם זה...
וכמו ש @יהודה מילר כתב, מייצג יכול להשיג מסמכים, לבדוק אונליין לזרז וכו'.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שאלה קצת מוזרה לאלה שעובדים בזה,
@יהודה מילר @המרכז להחזרי מס @מרים יהלום @רבקה נוילנדר

תודה על מענה!!
1. תבדוק סימלוציות לעוד שנים. כאשר אתה מבקש החזר, ייתכן ויקפוץ למ"ה שבאחת השנים הקודמות יש לה חוב לתשלום ויחייבו אותך להגיש דוח של חיוב.

2. אם ההכנסה היחידה ממקום עבודה אחד וזהו, אז לכאורה פשוט.
לפעמים פחות פשוט. מה שקופץ לי עכשיו:
אם מדובר בשתי מקומות עבודה, כאשר יש זקיפת גמל במקום אחד ובאמצעות טופס 134 אפשר לבטל את הזקיפה ולחסוך מס.
אם קבלו דמי לידה / אבטלה או קצבה אחרת חייבת יש להתייחס.
אם זיכויים הבסיסיים והתרומות לא הפחיתו את המס לאפס אפשר לחשוב על עוד דרכים להחזר מס כגון ביטוח חיים של משכנתא, העברת נ"ז ילוד משנה קודמת אם רלוונטי, ועוד רעיונות לפי הנתונים של הלקוח.

3. לפעמים בשיחה עם הלקוח מתברר שזו לא ההכנסה היחידה ויש לדוגמא גם דירה להשקעה שמושכרת. גם אם ההכנסה נמוכה מתקרת הפטור כדאי לבדוק את מסלול 121 ואם נוצר הפסד לרשום אותו בדוח לשימוש עתידי.

• הוסף לסימניות
האם ניתן להעביר נ"ז של יילוד משנה שעברה אם שנה שעברה לא ביקשתי לנייד?

• הוסף לסימניות
תוכל לבקש לתקן את הדוח של שנה שעברה ולהוסיף את טופס הבקשה המיועד.
ולצרף את הטופס גם לשנה זו

• הוסף לסימניות
@יהודה מילר @רבקה נוילנדר אשמח לשמוע מכם מה זה אומר,
לאחר שעשינו סימולטור
השורה של הסוף- מס לאחר ניכוי במקור:
האם זה מה שאנחנו חיבים וצריכים לשלם,
או שזה ההחזר שאנו מקבלים?

תודה רבה ממש!

1683194109332.png

• הוסף לסימניות
החזר

• הוסף לסימניות
האם זה נכון שהחזר מס על תרומות
הוא עד תרומות בסך 9700 ש''ח בערך לשנה?

ואם יש יותר יש אפשרות לקבל החזר?
או שזה הגג.

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
האם זה נכון שהחזר מס על תרומות
הוא עד תרומות בסך 9700 ש''ח בערך לשנה?

ואם יש יותר יש אפשרות לקבל החזר?
או שזה הגג.

תודה מראש!
הזיכוי יינתן על תרומה עד ל"תקרה" של 10,019,808 ₪ (נכון ל-2023) או עד 30% מההכנסתם החייבת במס של התורמים לאותה שנה לפי הנמוך מביניהם.

• הוסף לסימניות
אם כתוב על הקבלה שם התורם: משפחת ישראלי,
ללא שם פרטי האם זה בסדר או חייב שם פרטי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה