לא צריך אותנו, אם אתה יודע הכל ומבין את המערכת תגיש.מתעמק בכל ההוראות איך להגיש עם כל הסעיפים והשורות הקטנות, בשביל מה אני צריך אתכם???
תודה על מענה!!
תודה על הכנות...לא צריך אותנו, אם אתה יודע הכל ומבין את המערכת תגיש.
המייצג יכול לבדוק און ליין מה המצב ולזרז יותר בקלות ברוב הפעמים אם זה נתקע
אתה ספציפית לא צריךאם אני שכיר ועשיתי סימולטור לשנה אחת (כי זה מה שאני צריך) ויש לי את כל הטפסים שצריך ואני מתעמק בכל ההוראות איך להגיש עם כל הסעיפים והשורות הקטנות, בשביל מה אני צריך אתכם???
תודה על מענה!!
1. תבדוק סימלוציות לעוד שנים. כאשר אתה מבקש החזר, ייתכן ויקפוץ למ"ה שבאחת השנים הקודמות יש לה חוב לתשלום ויחייבו אותך להגיש דוח של חיוב.שאלה קצת מוזרה לאלה שעובדים בזה,
@יהודה מילר @המרכז להחזרי מס @מרים יהלום @רבקה נוילנדר
אם אני שכיר ועשיתי סימולטור לשנה אחת (כי זה מה שאני צריך) ויש לי את כל הטפסים שצריך ואני מתעמק בכל ההוראות איך להגיש עם כל הסעיפים והשורות הקטנות, בשביל מה אני צריך אתכם???
תודה על מענה!!
תודה רבה!החזר
לא, עד 9 מיליון..האם זה נכון שהחזר מס על תרומות
הוא עד תרומות בסך 9700 ש''ח בערך לשנה?
ואם יש יותר יש אפשרות לקבל החזר?
או שזה הגג.
תודה מראש!
הזיכוי יינתן על תרומה עד ל"תקרה" של 10,019,808 ₪ (נכון ל-2023) או עד 30% מההכנסתם החייבת במס של התורמים לאותה שנה לפי הנמוך מביניהם.האם זה נכון שהחזר מס על תרומות
הוא עד תרומות בסך 9700 ש''ח בערך לשנה?
ואם יש יותר יש אפשרות לקבל החזר?
או שזה הגג.
תודה מראש!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים