- הוסף לסימניות
אשמח לעזרה,
הגשתי בעבר מס' פעמים בקשה להחזר מס ע"ס קבלות ואני מצליחה לעשות זאת דרך האתר בקלות ב"ה
יש לי בעיה לגבי שנת 2022- ילדתי בסוף נובמבר, וקבלתי דמי לידה במהלך דצמבר 2022, עבור חודש מ2022 (דצמבר), וחודשיים וחצי מ2023 (ינואר, פברואר, חצי מרץ)
יש לי אישור מב"ל על 2022 שמופיע בו כל דמי הלידה שקבלתי, כלומר יוצא שב2022 קבלתי חודשיים וחצי משכורות "עודפות"
כשאני בודקת בסימולטור - יוצא שאני חייבת למס הכנסה כ5K
(לפני חישוב של קבלות)
כמובן שהחוב הוא רק בגלל הדמי לידה העודפים
במצב כזה לא משתלם לי להעלות את הקבלות (כ10K )כי הן ילכו לכיסוי החוב - ועוד אשאר עם סכום לתשלום
יש דרך להוציא מבט"ל אישור שמתיחס לכסף בהתאמה לשנת המס שהיה אמור להיות שייך לה? כמה הייתי אמורה לקבל ב2022 וכמה ב2023?
או שהפסדתי את ההחזר על 2022?
אציין שב2023 קבלתי מב"ל הפרש דמי לידה, וזה לא מופיע באישור של 2023
אשמח ליעוץ, תודה רבה!
(כמובן, אישה סתמית
)
הגשתי בעבר מס' פעמים בקשה להחזר מס ע"ס קבלות ואני מצליחה לעשות זאת דרך האתר בקלות ב"ה
יש לי בעיה לגבי שנת 2022- ילדתי בסוף נובמבר, וקבלתי דמי לידה במהלך דצמבר 2022, עבור חודש מ2022 (דצמבר), וחודשיים וחצי מ2023 (ינואר, פברואר, חצי מרץ)
יש לי אישור מב"ל על 2022 שמופיע בו כל דמי הלידה שקבלתי, כלומר יוצא שב2022 קבלתי חודשיים וחצי משכורות "עודפות"
כשאני בודקת בסימולטור - יוצא שאני חייבת למס הכנסה כ5K
(לפני חישוב של קבלות)
כמובן שהחוב הוא רק בגלל הדמי לידה העודפים
במצב כזה לא משתלם לי להעלות את הקבלות (כ10K )כי הן ילכו לכיסוי החוב - ועוד אשאר עם סכום לתשלום
יש דרך להוציא מבט"ל אישור שמתיחס לכסף בהתאמה לשנת המס שהיה אמור להיות שייך לה? כמה הייתי אמורה לקבל ב2022 וכמה ב2023?
או שהפסדתי את ההחזר על 2022?
אציין שב2023 קבלתי מב"ל הפרש דמי לידה, וזה לא מופיע באישור של 2023
אשמח ליעוץ, תודה רבה!
(כמובן, אישה סתמית
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //