התייעצות החזר מס לשכירים- בעקבות הוצאות עבודה מהבית

• הוסף לסימניות
ממידע שקראתי באינטרנט הבנתי שניתן לקבל החזר מס לשכירים בעקבות הוצאות עבודה מהבית (ניכוי ההוצאות וחישוב מחדש של המס).
בפורטל של רשת המסים אני נדרש להזין טופס 1301 אך אני לא מוצא שם היכן אני מזין את ההוצאות?
אם מישהו כבר ביצע זאת בצורה עצמאית- אשמח להסבר.

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אז הם הלכו למשכיר וביקשו ממנו 30% על השכרת דירה לעסק...
שכירות דירה היא תמיד בעיתית גם בעסק.

אני לא מכירה מישהו שהצליח לקבל, בטח לא בירושלים, גוש דן או רמלה שאיתם אני מתעסקת, אם את מכירה מישהו כזה אשמח לראות את הדוח ואת הרווח והפסד שלו

• הוסף לסימניות
מעניין... יצא לך הרבה לנסות להגיש בקשה להחזר על הוצאות עבודה מהבית? גם בסדר גודל קטן יותר? תמיד ללא הצלחה?

חבל זה לא מישהו שאני יכולה לבקש ממנו דבר כזה...

• הוסף לסימניות
ניסיתי פעם אחת בכל סניף (ירושלים 3, 2, גוש דן ורמלה) העמדה של כולם היתה שהוצאות מנכים לעצמאי בלבד
ושכיר יכול לדרוש את הוצאות הכנת הדוח

• הוסף לסימניות
אני הגשתי וקיבלתי
את מכינה דו"ח רוח והפסד ומנכה את ההפסד מההכנסות של המשכורת

• הוסף לסימניות
נכון לעכשיו אין החלטה במ"ה בעניין זה.
אני הגשתי וקיבלתי
את מכינה דו"ח רוח והפסד ומנכה את ההפסד מההכנסות של המשכורת
ודאי שקיבלת כי הם לא בודקים את החישוב אלא רק נותנים את ההחזר לפי המספרים שאת הזנת.
השאלה מה יהיה כשכן יבדקו את זה ואז יכול להיות שידרשו את זה עם ריבית.

• הוסף לסימניות
תבדקי אם יש לך קבלות סעיף 46 לרוב האנשים יש וכך תזדכי

• הוסף לסימניות
השאלה מה יהיה כשכן יבדקו את זה ואז יכול להיות שידרשו את זה עם ריבית.
לא הצלחתי להבין למה שידרשו את זה אם יבדקו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האמת שעל אף ההסבר המפורט לא הצלחתי להבין מה שכנראה ניסו להגיד לי פה
בכל אופן
אם יש פה מומחיות אולי תדעו להגיד איפה אני מצהירה על הוצאה של רכב שקניתי בשנת המס והוצאתי אותו משימוש בשנה שאחרי?
האם מדובר בטופס 1324-יא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה