במידה ואכן כך יהיה עד סוף שנה אז כןזה נכון שמי שהיה בחל"ת או מפוטר בוודאי זכאי להחזר מס כי החישוב הוא שנתי ובפועל הוא לא עבד כל השנה?
למה רק במידה ויהיה עד סוף שנה?במידה ואכן כך יהיה עד סוף שנה אז כן
תקוו שבעז"ה יהיו לכם עוד הכנסות ויפות עד סוף שנה
בכל מקרה אפשר להגיש גם עוד שנה ועוד
זה חישוב שנתילמה רק במידה ויהיה עד סוף שנה?
מי שהיה בחל"ת חודשיים - לא מגיע לו?
אני יודעת, ולכן אני שואלת- ברגע שמישהו לא עבד במהלך נשנה אפילו חודש אחד בלבד - לכאורה מגיע לו החזר.זה חישוב שנתי
אז המיסים מחושבים שנתי
לא אמרתי שבמידה והחלת ימשיך עד סוף שנהאני יודעת, ולכן אני שואלת- ברגע שמישהו לא עבד במהלך נשנה אפילו חודש אחד בלבד - לכאורה מגיע לו החזר.
כי המס ששילם עד אז חושב שנתי - בהנחה שיעבוד כל השנה.
למה כתבת שרק במידה והחל"ת ימשיך עד סוף השנה?
ואם מתחילים עבודה חדשה?אם אתם ממשיכים אצל אותו מעסיק אחרי החל"ת והבאתם לו אישור מביטוח לאומי הוא יהי צריך לעשות לכם חישוב מצטבר מתחילת השנה ואז המס מתקזז אוטמטי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים