התייעצות החזר מס על תרומות לשנה שכבר ניתן עליה זיכוי לתרומות

• הוסף לסימניות
מנסה לבקש החזר מס בגין תרומות, על שנה שכבר קיבלתי בה זיכוי בגין תרומות באמצעות תאום מס
(כמובן תרומות אחרות)
יש בטופס 1301 משבצת 037 - תרומות בשנת המס
שם אני שמה את הסכום הכולל של התרומות או רק אלו שלא קיבלתי עליהן זיכוי?
איפה אני מציינת את הזיכוי שקיבלתי? חוץ מזה שזה רשום בטופס 106
או שצריך לצרף מחדש הכל?

• הוסף לסימניות
מנסה לבקש החזר מס בגין תרומות, על שנה שכבר קיבלתי בה זיכוי בגין תרומות באמצעות תאום מס
(כמובן תרומות אחרות)
או שצריך לצרף מחדש הכל?
ב 037 רושמת את כל סכום התרומות גם אלה שקבלת זיכוי בגינם ב106 וגם את החדשות
שימי לב לרשום את סכום התרומות מ106 ולא את סכום הזיכוי
וכאסמכתא מצרפת את אישור תאום המס שקבלת במהלך השנה + קבלות על התרומות הנוספות.

• הוסף לסימניות
ב 037 רושמת את כל סכום התרומות גם אלה שקבלת זיכוי בגינם ב106 וגם את החדשות
שימי לב לרשום את סכום התרומות מ106 ולא את סכום הזיכוי
וכאסמכתא מצרפת את אישור תאום המס שקבלת במהלך השנה + קבלות על התרומות הנוספות.
ממש עזרת לי.. תודה!

• הוסף לסימניות
(כמובן תרומות אחרות)
או שצריך לצרף מחדש הכל?
צריך לצרף הכל מחדש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה