- הוסף לסימניות
תלוי באיזור שלך, בד"כ בין חודשיים לחצי שנה.כשעושים החזר מס, תוך כמה זמן הכסף חוזר ?
הכסף חוזר עם ריבית והצמדה מתחילת השנה.
את הדו"ח ניתן להגיש החל מאפריל בשנה הבאה (שמתחילה ביום ה' השבוע)
תלוי באיזור שלך, בד"כ בין חודשיים לחצי שנה.כשעושים החזר מס, תוך כמה זמן הכסף חוזר ?
התכוונת ל-ינואר?תלוי באיזור שלך, בד"כ בין חודשיים לחצי שנה.
הכסף חוזר עם ריבית והצמדה מתחילת השנה.
את הדו"ח ניתן להגיש החל מאפריל בשנה הבאה (שמתחילה ביום ה' השבוע)
התכוונת ל-ינואר?
בשנה הבאה (שמתחילה ביום ה' השבוע)
למניינם.בשנה הבאה
אני עשיתי לפני כמה חודשים ולא נכנס כלום, ביררתי את זה עם רשות המיסים והתברר לי שזה נשמר כטיטוה ולא הגשתי את זה כלל, עשיתי שוב לפני פחות משבועיים והיום ראיתי את הכסף בחשבון כולל ריבית והצמדהכשעושים החזר מס, תוך כמה זמן הכסף חוזר ?
כי התקופה עכשיו יחסית ריקה במשרד.אני עשיתי לפני כמה חודשים ולא נכנס כלום, ביררתי את זה עם רשות המיסים והתברר לי שזה נשמר כטיטוה ולא הגשתי את זה כלל, עשיתי שוב לפני פחות משבועיים והיום ראיתי את הכסף בחשבון כולל ריבית והצמדה
למעט ידיעתי העניה-איך אני מחשבת האם יש לי מספיק נקודות זיכוי כדי שיהיה שווה לי למכור את ההשקעה ולקנות שוב ללא תשלום מס רווח הון.
למיטב ידיעתי לא אמורה להיות סיבה לגבי ההליך תלוי אם הינך עצמאי או שכירהאם ניתן לנצל נקודות זיכוי ממס הכנסה בגין ילדים לצורך קבלת החזר על מס רווח הון ששולם?
מכיוון שכל ילד מזכה את הוריו בנקודות זיכוי המפחיתות את חבות המס הכוללת, האם במידה ונקודות אלו לא נוצלו במלואן מול מס ההכנסה על המשכורת, ניתן להשתמש ביתרה כדי לקבל החזר על המס שנוכה בגין רווחים בשוק ההון?
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים