עזרה החזר מס

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
ירד לי מס סכום גבוה ממקום עבודה אחד כי לא היה לי תאום מס בחודש דצמבר 2021
איך יש לי אפשרות לקבל את הכסף חזרה??

• הוסף לסימניות
ללכת למס הכנסה עם כל התלושים או טופס 106 מכל מקומות העבודה של שנת 2021
ולקבל דרכם

• הוסף לסימניות
צריך מכל מקומות העבודה שעבדתי בשנת 2021
או אפשרי רק ממקומות עבודה שעבדתי בחודש דצמבר??

• הוסף לסימניות
בעיקרון, כל מה ששיך לשנה שעברה כבר אי אפשר לבצע את ההחזר דרך המעסיק אלא רק דרך רשות המיסים- החזר מס
תבדקי אם יש אופציה להגיש באינטרנט
צריך בנוסף עוד כמה טפסים מתישים
יש מדריך ברשת
המלצה חמה- כשאת הולכת הם חותמים לך ונותנים לך העתק
לשמור מכל משמר
אני הגשתי לפני כמה שנים, אמרו שלוקח כ8 חודשים לקבל את ההחזר
עברו כמעט שנתיים ולא שמעתי מהם
פניתי אליהם והתברר שאבד להם התיק!! עם הפניה וכל המסמכים
והייתי צריכה להגיש שוב הכל
אז הראיתי להם את החותמת שלהם שהתקבל וכו'
(עדין הייתי צריכה להגיש שוב כמה דברים, לא יאומן מדינת ישראל)
בסוף קבלתי את ההחזר
כמות השעות שעבדתי על זה...

• הוסף לסימניות
צריך מכל מקומות העבודה שעבדתי בשנת 2021
או אפשרי רק ממקומות עבודה שעבדתי בחודש דצמבר??
מס הכנסה הוא שנתי
צריך את הפרטים של כל השנה

• הוסף לסימניות
מה זה אומר חוב???
מי יכול לעשות כזה דבר???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה