דרוש מידע החזר מס

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז למה הגשתם דו"ח?
צודק.
אלא שבסוף 2021 היו הבעיות ועכשיו הגשנו בסוף 22. שנה אחרי. בתוספת בלבול עם זה שאת הביטוח לאומי שגבו לנו 12 אחוז במקום 3.5 אחוז ולא החזירו לנו, היינו בטוחים שזה המס הכנסה צריכים להחזיר לנו...
טעות. קורה.
תודה לעוזרים.

• הוסף לסימניות
ומה עם בטוח לאומי ? בדקתם שמגיע החזר ולא להיפך ?
יש כאן הרבה סיפורים על מקרים כאלו חשוב לבדוק לפני

• הוסף לסימניות
להגיש החזר דמי ביטוח לאומי זה באתר בקלות, רק אם לא מגיע החזר לפי הכללים זה יכול להיות הפוך.
כבר סיפרתי בפורום על מקרה שלקוחה שלי הגישה ללא בדיקה וזה עלה לה 26,000 ש"ח.

• הוסף לסימניות
להגיש החזר דמי ביטוח לאומי זה באתר בקלות, רק אם לא מגיע החזר לפי הכללים זה יכול להיות הפוך.
כבר סיפרתי בפורום על מקרה שלקוחה שלי הגישה ללא בדיקה וזה עלה לה 26,000 ש"ח.
יש אתר לבדיקה?

• הוסף לסימניות
מי שיש לו גם הכנסות מעבודה וגם משכירות שחייבת במס, יכול לבחור להשתמש עם הנקודות זיכוי על ילדים בשביל העבודה, ואת הנקודות זיכוי הבסיסיות של כל תושב עבור השכירות?
כי הרי נ. זיכוי של ילדים לא עוזרות להכנסה משכירות.

• הוסף לסימניות
@יהודה מילר @אמא של נפתלי :) @במבוש
יש לי הכנסה קבועה החייבת במס כבר כמה שנים ולא דיווחתי עליה, אבל מנכים מההכנסה הזו מס במקור כך שבסה"כ המס שולם.
אבל בעיקרון צריך לפתוח תיק במס הכנסה, האם יעשו לי משהו אם אדווח על זה רק עכשיו?
יש ענין ללכת לדבר עם פקיד שומה או שפשוט לפתוח עכשיו תיק (תיק 95) ולמלאות דוחות של השנים הקודמות?
והאם יתנו לי החזר מס, כי במקור ניכו מס מלא ויש לי הוצאות וזיכויים וכו', או שיגידו בגלל שלא דיווחתם בזמן לא תקבלו?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
@יהודה מילר @אמא של נפתלי :) @במבוש
יש לי הכנסה קבועה החייבת במס כבר כמה שנים ולא דיווחתי עליה, אבל מנכים מההכנסה הזו מס במקור כך שבסה"כ המס שולם.
אבל בעיקרון צריך לפתוח תיק במס הכנסה, האם יעשו לי משהו אם אדווח על זה רק עכשיו?
יש ענין ללכת לדבר עם פקיד שומה או שפשוט לפתוח עכשיו תיק (תיק 95) ולמלאות דוחות של השנים הקודמות?
והאם יתנו לי החזר מס, כי במקור ניכו מס מלא ויש לי הוצאות וזיכויים וכו', או שיגידו בגלל שלא דיווחתם בזמן לא תקבלו?
תודה רבה.
מי אמר שחייבים בהגשת דוח ? אם ניכוי מס מלא יתכן ואתם לא חייבים בהגשת דוח

• הוסף לסימניות
תפרטו יותר במה מדובר, איזה הכנסה מי המשלם ולפי זה נוכל לדעת אם חייב בהגשת דוח.
פתיחת תיק הכוונה הגשת דוח זה אותו דבר

• הוסף לסימניות
תפרטו יותר במה מדובר, איזה הכנסה מי המשלם ולפי זה נוכל לדעת אם חייב בהגשת דוח.
פתיחת תיק הכוונה הגשת דוח זה אותו דבר
השכרת דירה בצורה שבעיקרון מצריכה את מסלול מס מלא, אבל השוכר מנכה מס במקור לפני תשלום השכירות.

• הוסף לסימניות
מומלץ לוודא מול מייצג אם חייבים בהגשת דוח - אם יש לכם אישור על הניכוי במקור וגובה ההכנסה הוא נמוך מהתקרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה