דרוש מידע החזר מקופת חולים עבור אוסטאופט

• הוסף לסימניות
התינוק שלי שנמצא בטיפול אצל אוסטאופט
בגלל רפלוקס, רגישות לחלב ואיחור התפתחותי משמעותי
בקופת חולים אומרים שאין סעיף מתאים תחתיו אפשר להכניס את זה כדי לקבל החזר
(הוא גם פיזיותרפיסט מוסמך)
מנהלת הסניף אמרה שאם אמצא מישהו ממאוחדת שקיבל על זה החזר היא תוכל לבדוק תחת איזה קוד הכניסו את זה.
אם מישהו מכם קיבל החזר או יודע על מישהו שקיבל
יעזור לי מאד אם תוכלו ליצור איתי קשר בפרטי

• הוסף לסימניות
לא יכולה לעזור לך לגבי מאוחדת, אבל אני בכללית. וכשרציתי לעשות לתינוקת שלי טיפול אצל אוסטאופט בררתי לפני כן בקופה והם אמרו שאין להם החזר, אבל זה נמצא במסגרת טיפולי רפואה משלימה, כך שאני יכולה לעשות טיפולים אצל אוסטאופט של הקופה. ואכן עשינו אצלו שני טיפולים ושילמנו על כל אחד מהם 116 שח, וב"ה אני רואה שיפור אצל הילדה (היתה בכיינית גדולה..)

• הוסף לסימניות
אני בכללית. וכשרציתי לעשות לתינוקת שלי טיפול אצל אוסטאופט בררתי לפני כן בקופה והם אמרו שאין להם החזר, אבל זה נמצא במסגרת טיפולי רפואה משלימה, כך שאני יכולה לעשות טיפולים אצל אוסטאופט של הקופה. ואכן עשינו אצלו שני טיפולים ושילמנו על כל אחד מהם 116 שח, וב"ה אני רואה שיפור אצל הילדה (היתה בכיינית גדולה..)

מה שם האוסטופאט?
היכן?
כיצד טיפל?
תודה מראש! וסליחה על ההקפצה המיושנת...

• הוסף לסימניות
בלאומית יש (נכון ללפני שנה)
החזר כמעט מלא

• הוסף לסימניות
מה שם האוסטופאט?
היכן?
כיצד טיפל?
תודה מראש! וסליחה על ההקפצה המיושנת...
אני לא זוכרת את שמו.. זה היה ברפואה משלימה באשדוד
בחור צרפתי נחמד
אם קריטי אנסה לברר

• הוסף לסימניות
אשמח גם לשמוע על משהו במאוחדת, באזור ירושלים.
תודה.

• הוסף לסימניות
יש משהו מטעם מאוחדת בבני ברק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה