מידע שימושי החזר על דמי משלוח עקב עיכוב בקבלת חבילה

• הוסף לסימניות
הזמנתי חבילה מאלי עם תוספת דמי משלוח, כדי לקבל את החבילה לפני פורים.
החבילה הייתה אמורה להגיע עד 14.03 וטרם סופקה.
החבילה הגיעה למכס כבר ב03.03 ובתאריך 08.03 הועברה למרכז מיון של חברת צ'יטה.
אני מתכתבת עם צ'יטה כבר מעל שבוע והם כל הזמן טוענים שיש עומס וישתדלו לספק את החבילה בהקדם.....
אני רוצה לדרוש החזר על דמי המשלוח. ממי אני מבקשת את זה? מהמוכר באלי או מצ'יטה?

• הוסף לסימניות
לדעתי לפתוח סכסוך בעלי (אף פעם לא עם המוכר ישירות, זה פחות משתלם ופחות בטוח).

• הוסף לסימניות
למרות שזה כבר היה בארץ לפני תאריך האספקה המשוער?
לנסות תמיד אפשר...
להעלות צילום מסך שטרם הגיע החב' ולפי אספקה שהיה אמור לבוא..
למרות שצפי האספקה הוא 90 יום בדרך כלל..

• הוסף לסימניות
למה לא? את הלקוחה של עלי אקספרס ולא של צ'יטה... שהם יגבו מצ'יטה אם הם מרגישים צורך.
את לא שילמת לצ'יטה, נכון? למה שהם יסכימו להחזיר לך? אין להם בכלל את האמצעי תשלום שלך.
מצד שני, עלי אקספרס לגמרי לוקחים אחריות על מה שבכללים שלהם. הכסף נמצא אצלם ולא מגיע למוכר עד שההזמנה הושלמה, ככה שקל מאוד לקבל מהם, וזה נכנס ישירות לאשראי איתו שילמת.
למרות שזה כבר היה בארץ לפני תאריך האספקה המשוער?

• הוסף לסימניות
אני יכולה לפתוח סכסוך רק בעוד 43 יום, במידה ועד אז לא אקבל את החבילה.
בכל מקרה, החלטתי אתמול לכתוב לצ'יטה שאני מבקשת החזר על דמי המשלוח (למרות שהיה לי ברור שהם לא יחזירו) ופתאום החבילה שלי יצאה לנקודת מסירה. או שקשור או שלא....:unsure:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה