דרוש מידע החזר על חיוב אשראי לא חוקי

• הוסף לסימניות
לאחרונה נגנב מספר האשראי שלי ומאנדהו קנה על חשבוני בסך 200₪.

בחברת האשראי אומרים שהם ישלחו לבית העסק הודעה שהם מסרבים לאשר את העסקה ועוד 47 יום אקבל מהם תשובה.

מה אומר החוק בענין? חשבתי לתומי שבמקרה של אשראי שנגנב יש לי זכות ברורה לבטל את העסקה וחברת האשראי סופגת את הנזק, לא כך?

• הוסף לסימניות
דיווחת על הגניבה לחברת האשראי לפני הרכישה?

• הוסף לסימניות
לא. הכרטיס אצלי רק המספר נגנב. איזה האקר פרץ אותו מאיפשהו

• הוסף לסימניות
הם צריכים קודם לוודא מול החברה שאין עסקה כזאת חתומה על ידך.

אם זה עסקה טלפונית הם יחזירו לך את הכסף.

החזירו לי הרבה פעמים.

• הוסף לסימניות
איך מוכיחים שהמספר נגנב?

• הוסף לסימניות
לאחרונה נגנב מספר האשראי שלי ומאנדהו קנה על חשבוני בסך 200₪.

בחברת האשראי אומרים שהם ישלחו לבית העסק הודעה שהם מסרבים לאשר את העסקה ועוד 47 יום אקבל מהם תשובה.

מה אומר החוק בענין? חשבתי לתומי שבמקרה של אשראי שנגנב יש לי זכות ברורה לבטל את העסקה וחברת האשראי סופגת את הנזק, לא כך?
לך יש זכות ברורה לבטל, ומי שסופג את הנזק זה בית העסק, היות והוא יכול לדרוש ת"ז וכדו'.
ולכן מבקשים ממנו אישור על הביטול כי אולי יש לו הוכחה שאתה שילמת שם ולא מישהו אחר.

• הוסף לסימניות
איך אתה יודע שהמספר נגנב? מעסקה אחת שלא מוכרת לך או מעוד סיבות?
לפעמים לא מכירים עסקה בשם מסוים ובסוף מתברר שזה עסקה שאתם ביצעתם רק רשומה בשם אחר

• הוסף לסימניות
קיבלתי SMS על עיסקה שלא אושרה. בדקתי מי זה , ואז ראיתי שתי עיסקאות שכן אושרו. הכל על שם iTunes

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה