כמעט כל הדברים שפתחו בקורונה נשארו גם להיום ,שנה שעברה עקב הקורונה היה אפשר להגיש את הקבלות על תרומות
דרך אתר האינטרנט של רשות המיסים.
האם גם השנה זה מתאפשר ?
אם כן - אשמח ללינק -
תודה
אם מדובר בתיאום מסכן. אפשרי. תלחצו בגוגל רשות המיסים מפל
עד כמה שידוע ליאשמח לדעת
הגשתי לפני כחודש קבלתי תשובה לאחר כמה ימים שהועבר לפקיד שומה
ומאז אין תגובה
האם אני אמור לראות תגובה או שאני פתאום יראה בחשבון בנק שלי כסף
וכמה זמן זה לוקח בערך?
אפשר את הכתובת של האתר החדש?אם מדובר בתיאום מס
יש אתר חדש ייעודי
קיבלתי שם אישור תוך יום אחד
אפשר את הכתובת של האתר החדש?
1. האם האתר החדש מתאים גם להחזרי מס על קבלות (46)
החזר מס רגיל, כן. זה נותן למלא דוח 1301 מקוון לחלוטין אליו ניתן לצרף צרופות.1. האם האתר החדש מתאים גם להחזרי מס על קבלות (46)
הופכים את כל הקבלות לקובץ PDF אחד.2. קבלות דרך האתר אי אפשר יותר מ15 קבלות והמערכת לא נותנת לפנות שוב ע"מ לצרף עוד קבלות. מה עושים???
סליחה על הבורות איך עושים זאתהחזר מס רגיל, כן. זה נותן למלא דוח 1301 מקוון לחלוטין אליו ניתן לצרף צרופות.
הופכים את כל הקבלות לקובץ PDF אחד.
אין צורך בתוכנות יש אונליין, ניתן גם לדחוס בשביל להקטין את המשקלתוכנות, כמו PDF קריאטור, ועוד.
הקישור הינו לתיאום מס (גם לקבלות)1. האם האתר החדש מתאים גם להחזרי מס על קבלות (46)
כןשכיר שמעוניין להגיש בקשה להחזר מס (46) דרך האתר צריך להרשם האזור האישי של רשות המיסים?
את התרומות צריך לתרום עד מחריש הבדל אם אני מגיש היום או מחר ולחילופין בראשון הקרוב?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים