מידע שימושי החזר עמלות מעו"ד גן צבי חברת קרית ספר

• הוסף לסימניות
מי שקנה דירה מחברת קרית ספר בתאריכים מסויימים (2005-2013) ושילם דמי פיקדון או דמי קדימה למשרד עו"ד גן צבי רשאי לפי פסיקת בית המשפט לקבל את כספו חזרה (תביעה ציבורית)
אתמול היה תאריך אחרון להגשת הבקשה להחזרים
יש מישהו שהגיש את הבקשה ויכול להגיד לי בערך כמה זמן לוקח זמן הטיפול בה?
ואלו מסמכים צריך לחפש בשביל זה?

• הוסף לסימניות
אנחנו קיבלנו אחרי כמה חודשים, זכור לי שחוץ מהחוזה, היה צריך צילום של החשבונית של גן צבי

• הוסף לסימניות
היוזם של התביעה אמר לנו שההחזרים נעים הין 1000-3000 ש"ח בהתאם לתשלום- מה ששילמתם פחות התקרה שיכלו לגבות.
אנחנו קיבלנו 1,500
אנחנו קיבלנו מסמכים כולל הקבלה- מהעו"ד שעשה לנו את החוזה (לא קנינו ישירות מחברת קרית ספר)
אז אם היה עורך דין גם מצידכם- זה רעיון לפנות אליו

• הוסף לסימניות
היוזם של התביעה אמר לנו שההחזרים נעים הין 1000-3000 ש"ח בהתאם לתשלום- מה ששילמתם פחות התקרה שיכלו לגבות.
אנחנו קיבלנו 1,500
אנחנו קיבלנו מסמכים כולל הקבלה- מהעו"ד שעשה לנו את החוזה (לא קנינו ישירות מחברת קרית ספר)
אז אם היה עורך דין גם מצידכם- זה רעיון לפנות אליו
מיהו היוזם של התביעה?
איך אפשר ליצור איתו קשר
ואנחנו כן קנינו את הדירה מחברת ק. ספר
יש לי את החוזים בכל ההעתקים אבל אין לי את הקבלה.

• הוסף לסימניות
לא חייבים להציג קבלה, אבל זה מקצר את זמן הטיפול.

• הוסף לסימניות
יקחו מכם עמלת איתור בשווי יותר גדול מההחזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה