דרוש מידע החזר קורס הכנה ללידה מהביה"ח או מהקופ"ח או משניהם?.

• הוסף לסימניות
שלום
רציתי לשאול אישתי ילדה ב"ה בשבוע האחרון והציעו לנו מביה"ח (הדסה) מתנה לבחירה או החזר לקורס הכנה ללידה עד 500 ש"ח או שובר בשילב או יום בבית החלמה
מכיון שהקורס עלה 900 ש"ח חשבתי שעדיף לי לקבל מהקופ"ח החזר מלא ולא 500 ש""ח מהביה"ח ולכן לקחנו שובר לשילב
אך במחשבה שניה אני מתלבט האם בעצם אפשר לשלוח את אותה קבלה גם לביה"ח וגם לקופ"ח ולקבל 500 מפה ו900 משם
או שיש איזשהו סינכרון בינהם.
אשמח לדעת אם מישהו ניסה או יודע משהו בעניין
@מאמימוש

• הוסף לסימניות
שלום
רציתי לשאול אישתי ילדה ב"ה בשבוע האחרון והציעו לנו מביה"ח (הדסה) מתנה לבחירה או החזר לקורס הכנה ללידה עד 500 ש"ח או שובר בשילב או יום בבית החלמה
מכיון שהקורס עלה 900 ש"ח חשבתי שעדיף לי לקבל מהקופ"ח החזר מלא ולא 500 ש""ח מהביה"ח ולכן לקחנו שובר לשילב
אך במחשבה שניה אני מתלבט האם בעצם אפשר לשלוח את אותה קבלה גם לביה"ח וגם לקופ"ח ולקבל 500 מפה ו900 משם
@מאמימוש
איזה קופ"ח?
ממאוחדת קיבלנו רק חצי

• הוסף לסימניות
שלום
@מאמימוש
אני קיבלתי משניהם

• הוסף לסימניות
איזה קופ"ח?
ממאוחדת קיבלנו רק חצי
נכון
במאוחדת זה לא על חשבון הסל
ונותנים רק עד 50% ועד תקרה מסויימת
(לא זוכרת כמה)
אגב, סיפרה לי יולדת שהלכה ל 2 קורסים קצרים (שתי גישות, לידה ראשונה)
והחזירו לה על שתיהם

• הוסף לסימניות
בעקרון טכנית אפשר, אין סנכרון.
רק בדר"כ מחתימים אתכם מקופ"ח
שלא קיבלתם ממישהו אחר.
אז כך שתצטרכו לחתום על משהו לא נכון
או שתבקשו קודם מקופ"ח, ואח"כ מבית החולים
(אגב בהדסה זה מוגבל, לא זוכרת את הסכום, סביב 400-500 לא יותר למיטב זכרוני)
שוב,
לא יודעת אם מותר הלכתית או חוקית.

• הוסף לסימניות
בעקרון טכנית אפשר, אין סנכרון.
רק בדר"כ מחתימים אתכם מקופ"ח
שלא קיבלתם ממישהו אחר.
אז כך שתצטרכו לחתום על משהו לא נכון
או שתבקשו קודם מקופ"ח, ואח"כ מבית החולים
(אגב בהדסה זה מוגבל, לא זוכרת את הסכום, סביב 400-500 לא יותר למיטב זכרוני)
שוב,
לא יודעת אם מותר הלכתית או חוקית.
במאוחדת ספציפית לא מחתימים שום דבר. מעלים להם את המסמך ומקבלים ישירות את הכסף לחשבון.

• הוסף לסימניות
במאוחדת ספציפית לא מחתימים שום דבר. מעלים להם את המסמך ומקבלים ישירות את הכסף לחשבון.
זכור לי שיש שם הצהרה שאין לך ביטוח אחר שמשלם לך וכד'

• הוסף לסימניות
זכור לי שיש שם הצהרה שאין לך ביטוח אחר שמשלם לך וכד'
אני לא הצהרתי שום דבר כזה אבל מהדסה זה לא החזר מביטוח אלא נטו מתנה (אפשר לבחור דברים אחרים)
בכל מקרה את ההחזר ממאוחדת אפשר לקבל הרבה לפני הלידה ואת ההחזר מהדסה רק אחרי הלידה עצמה

• הוסף לסימניות
לא הבנתי יש גם 2000 ש"ח עד 75%
וחוץ מזה החזר על הקורס הכנה?
לא,
יש בערך 2000 ש"ח סל לידה.
סל לידה כולל הרבה דברים חוץ מהכנה ללידה - הבראה, ייעוץ הנקה וכו' (וגם אותם משלמים רק חלקית)
על הכנה ללידה מחזירים עד 75% או נמוך יותר, תלוי כמה השתמשת בסל לידה לדברים אחרים ותלוי כמה עלה הקורס (כי יש להם תקרה של איזשהו סכום, לא זוכרת עכשיו כמה)

• הוסף לסימניות
אני לא הצהרתי שום דבר כזה אבל מהדסה זה לא החזר מביטוח אלא נטו מתנה (אפשר לבחור דברים אחרים)
בכל מקרה את ההחזר ממאוחדת אפשר לקבל הרבה לפני הלידה ואת ההחזר מהדסה רק אחרי הלידה עצמה
בדקתי עכשיו, הנוסח הוא
"אין לי ביטוח בריאותי ע"י צד ג' אחר כל שהוא"
הכל בסדר

• הוסף לסימניות
אגב לנו היה סיפור במאוחדת עם הקבלה של הכנה ללידה כי השגנו אותה רק אחרי הלידה והתאריך היה מאחרי הלידה....
התעכב ההחזר בגלל זה באיזה חודש לפחות.
אז תבדקו שהתאריך הוא מלפני הלידה.

• הוסף לסימניות
אגב לנו היה סיפור במאוחדת עם הקבלה של הכנה ללידה כי השגנו אותה רק אחרי הלידה והתאריך היה מאחרי הלידה....
תמר איך הסתדרת עם זה?
כי גיסתי היה לה אותו דבר ועד עכשיו שנה אחרי הם עדיין מתעקשים לא לשלם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קורס הכנה ללידה
ניתן רק אם הוא היה לפני הלידה
ואם התאריך של החשבונית/ קבלה הוא אחרי הלידה
הם לא משלמים.

• הוסף לסימניות
על הכנה ללידה מחזירים עד 75% או נמוך יותר, תלוי כמה השתמשת בסל לידה לדברים אחרים ותלוי כמה עלה הקורס (כי יש להם תקרה של איזשהו סכום, לא זוכרת עכשיו כמה)
כן
ככה אמרו לי בקופה
שימו לב
זה תלוי בקופ"ח
ככה שיכול להיות שאת יודעת משהו אחד
וחברתך על סמך זה חושבת שגם אצלה.

הרבה דברים משתנים לפי קופ"ח, מס' לידה וסוג ביטוח
ככה שכדאי לברר מה בקופה שלך, לפי הלידה שלך

אפשר לבדוק במחשבונים במאמימוש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה