מידע שימושי החזר שכירות.

• הוסף לסימניות
מהמידע שיש ברשותי ומנסיוני:(סיוע בשכר דירה- יש כמה חברות)
אפשרי לבעלי דירה משלהם אך משלמים שכירות?
למי שרשום כבר על שמו דירה/לוקחים כבר משכנתא הם לא מאשרים.
ובסוף מקבלים כל חדש החזר 1300 ש"ח.
ממש לא, זה לפי מספר ילדים, מתחיל באזור ה600-700 ש"ח ועולה עם מספר הילדים.

• הוסף לסימניות
קחו בחשבון שאם בתקופה שמגישים עליה עובר ושב לצורך הזכאות, נכנס לכם דמי לידה ומענק לידה - אז יש סיכוי שלא יאשרו
כי הם מחשיבים את זה להכנסה
לנו הפילו את הזכאות (אחרי שכמה שנים קיבלנו) בגלל זה

• הוסף לסימניות
מי שמעוניין בעזרה יכול לשלוח מייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
עם נסיון רב

הדברים לא פשוטים כמו שנכתב פה
יש המון שנופלים בזה וצריך מומחיות כדי לקבל
אשמח לעזור

• הוסף לסימניות
לא. רמת ההכנה יכולה להיות גבוהה יותר ככל שיש יותר ילדים.
התמיכה אותה תמיכה.

יש הבדל ברמת התמיכה, רמת המשכורת צריכה להיות 2100 לנפש(גם תינוק בדרך נחשב). ולפי כמות הילדים מקבלים החזר. הבדל של 100/200 ש"ח. לא מאד רציני.
באתר כל זכות הכל מפורט עד לפרטים הקטנים.
שווה בדיקה

אני משלמת שכירות כבר 4 שנים. לפני חודשיים הגשתי בקשה ותוך חודש קיבלתי את התמיכה כולל חודש 1 רטרו

• הוסף לסימניות
קחו בחשבון שאם בתקופה שמגישים עליה עובר ושב לצורך הזכאות, נכנס לכם דמי לידה ומענק לידה - אז יש סיכוי שלא יאשרו
כי הם מחשיבים את זה להכנסה
לנו הפילו את הזכאות (אחרי שכמה שנים קיבלנו) בגלל זה

מעניין, זה עובד גם הפוך?

אם המשכורת בבסיס גבוהה מהקרטריונים, אבל-
אני בחל"ד ולא הגשתי עדיין את הבקשה לדמי לידה - יוצא שיש לי 3 חודשים בלי הכנסה שרק אחריהם אני אקבל את הדמי לידה. אם אני אגיש את העובר ושב של החודשים האלה אני אקבל?

• הוסף לסימניות
מעניין, זה עובד גם הפוך?

אני בחל"ד ולא הגשתי עדיין את הבקשה לדמי לידה - יוצא שיש לי 3 חודשים בלי הכנסה שרק אחריהם אני אקבל את הדמי לידה. אם אני אגיש את העובר ושב של החודשים האלה אני אקבל?
אני לא יודע
רק שיתפתי במה שקר לנו

• הוסף לסימניות
מעניין, זה עובד גם הפוך?

אבל את כן צריכה שתהיה לך הכנסה כלשהי
כי מי שלא עובד מספיק גם לא מקבל (זה חייב להיות לא פחות משכר מינימום לשעה*165 שעות בחודש)

• הוסף לסימניות
אבל את כן צריכה שתהיה לך הכנסה כלשהי
כי מי שלא עובד מספיק גם לא מקבל (זה חייב להיות לא פחות משכר מינימום לשעה*165 שעות בחודש)
אם ככה אף פעם א"א להיות זכאים בחופשת לידה, כי בחלק מהחודשים אין הכנסה.
בטוח שהם מתחשבים בחופת לידה,לא?

מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
אם ככה אף פעם א"א להיות זכאים בחופשת לידה, כי בחלק מהחודשים אין הכנסה.
בטוח שהם מתחשבים בחופת לידה,לא?

מישהו יודע?
מביאים את המכתב מביטוח לאומי שבו מפורטים דמי הלידה שקיבלת

• הוסף לסימניות
מה עם מובטלים? גם יהיו זכאים?

• הוסף לסימניות
מעניין, זה עובד גם הפוך?

יהיה לך עם זה בעיה.
כי:
1. הם יראו בת.ז. שילדת ויבקשו דמי לידה
2. גם אם הם לא יראו שילדת תצטרכי להגיש תלושים על החודשים הללו. כי מבחינתם חייב להיות בן זוג אחד שעובד במשרה מלאה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה