מידע שימושי החזר שכר לימוד או שעות מענק- עזרה דחופה

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד למידע- אם לומדים תואר ראשון בנוות, אני זכאית למשהו ממשרד החינוך? החזר שכר לימוד?
השנה קיבלתי שעות מענק על לימודים בסמינר.
בשנה הבאה אני רוצה להוציא תואר בנוות. השאלה אם להגיש בקשה לשעות מענק (גם ככה אני באיחור ולא ידעתי, מקווה שעוד אפשר) או שיש סיכוי שאקבל משהו על לימודי תואר?
מי יודע? דחוף לי!!
תודה!

• הוסף לסימניות
כל הפרטים כתובים בצורה ברורה מאד מאד בפורטל עובדי הוראה.
ממה שידוע לי -שעות מענק לתשפ״א-כבר עבר התאריך.

סה״כ אפשר לקבל עד 3 פעמים את ההחזר המקסימלי. (בתואר שני אפשר עוד שנה)
את יכולה לנסות להגיש בקשה להחזר שכר לימוד אחרי החגים.

תנסי לבדוק עוד מלגות לתואר.

• הוסף לסימניות
כל הפרטים כתובים בצורה ברורה מאד מאד בפורטל עובדי הוראה.
ממה שידוע לי -שעות מענק לתשפ״א-כבר עבר התאריך.

סה״כ אפשר לקבל עד 3 פעמים את ההחזר המקסימלי. (בתואר שני אפשר עוד שנה)
את יכולה לנסות להגיש בקשה להחזר שכר לימוד אחרי החגים.

תנסי לבדוק עוד מלגות לתואר.
אם מבקשים החזר שכ"ל אחרי החגים זה רק על חלק מההחזר, כוונתי בשאלה האם מדובר בהפסד של חלק מההחזר?

• הוסף לסימניות
בכל מקרה, התאריך למענק שעות כבר עבר.

עד כמה שהבנתי, מענק שעות עדיף למי שעובדת בכיתות הגבוהות (ערך שעה שלה גבוה יותר) לגננות ומורות בכתות נמוכות עדיף החזר שכר לימוד.
כל המידע בצורה מאד מאד ברורה מופיע בפורטל

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד למידע- אם לומדים תואר ראשון בנוות, אני זכאית למשהו ממשרד החינוך? החזר שכר לימוד?
השנה קיבלתי שעות מענק על לימודים בסמינר.
בשנה הבאה אני רוצה להוציא תואר בנוות. השאלה אם להגיש בקשה לשעות מענק (גם ככה אני באיחור ולא ידעתי, מקווה שעוד אפשר) או שיש סיכוי שאקבל משהו על לימודי תואר?
מי יודע? דחוף לי!!
תודה!
אפשר לשאול מה עלה בחכתך?
קיבלת משהו?

• הוסף לסימניות
אפשר לשאול מה עלה בחכתך?
קיבלת משהו?
בסוף לא למדתי בנוות אבל בעיקרון אפשר, רק לא דרך חינוך העצמאי שלא מאשרים שעות מענק לתואר לא אקווילנטי.
אם הלימודים הם לתואר ראשון אין מה לנסות בחינך העצמאי (זה חייב לעבור אישור דרכם קודם) אלא מראש ללכת על שעות מענק הכי קלות נגיד בעלי באר בהשלמת חוברות וזהו..

• הוסף לסימניות
בסוף לא למדתי בנוות אבל בעיקרון אפשר, רק לא דרך חינוך העצמאי שלא מאשרים שעות מענק לתואר לא אקווילנטי.
אם הלימודים הם לתואר ראשון אין מה לנסות בחינך העצמאי (זה חייב לעבור אישור דרכם קודם) אלא מראש ללכת על שעות מענק הכי קלות נגיד בעלי באר בהשלמת חוברות וזהו..
יש לך מידע לא על חינוך עצמאי ,
כי אני לא בחינוך העצמאי

• הוסף לסימניות
אם הלימודים הם לתואר ראשון אין מה לנסות בחינך העצמאי (זה חייב לעבור אישור דרכם קודם) אלא מראש ללכת על שעות מענק הכי קלות נגיד בעלי באר בהשלמת חוברות וזהו.
יש מישהי שהצליחה לקבל החזר שכר לימוד/מענק שעות לתואר אקדמאי דרך חינוך עצמאי?
מה הכוונה צריכים לאשר קודם-יש מקרים שאישרו?
ואם אני מביאה אישור מרב?
וחוץ מזה אפשר לתבוע אותם על זה כי הם פוגעים לי בזכויות.........

• הוסף לסימניות
יש מישהי שהצליחה לקבל החזר שכר לימוד/מענק שעות לתואר אקדמאי דרך חינוך עצמאי?
מה הכוונה צריכים לאשר קודם-יש מקרים שאישרו?
ואם אני מביאה אישור מרב?
וחוץ מזה אפשר לתבוע אותם על זה כי הם פוגעים לי בזכויות.........
ידוע לכן אם זה עדיין תקף כאשר נכנס עכשיו אופק חדש?
יש ל ילמה לנסות להגיש?

• הוסף לסימניות
גם גננות שעובדות באותו מקום לפחות 4 שנים יכולות להגיש בקשה למענק שעות (לשנה זו כבר לא...) ומקבלות את המענק דרך התלוש ובד"כ זה סכום יותר מההוצאה בפועל
ויש לשים לב אם עושים כך ולא החזר שכר לימוד אז צריך ללמוד שנתיים לדוג' לתואר B.A. ולא מסלול מקוצר

לפי ידעתי שכר לימוד אפשר לבקש בכל זמן ומחזירים כפי ההוצאה בפועל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה