התייעצות החזר של רב קו - לקחו ממני כסף ולא החזירו

• הוסף לסימניות
רב קו הבטיחה להחזיר כסף על ימי המלחמה.
לי היה חופשי חודשי בשני כרטיסים וקיבלתי מהם מייל שלקבלת הכסף בחזרה צריך ללחוץ כאן. ועל המילה "כאן" היה כפתור שהביא אותי לאתר שלהם. יופי.
לחצתי על הכפתור ועשיתי מה שצריך.
אבל היה לי מוזר שביקשו ממני לשלם 44 ש"ח. טוב, לא הבנתי מה הם רוצים ושילמתי כמו טמבלית.
ואחר כך ראיתי שהם בעצם האריכו לי את התוקף של הרב קו בעוד כמה ימים.
כלומר, הם לא החזירו כסף, אלא האריכו את התוקף וזאת מבלי שבכלל רציתי! אני כבר בחופש ואין לי צורך בתוספת הזאת!
ממש מרגיז!
פניתי לעמדת רב קו בעיר שהפנו אותי לשירות לקוחות שהפנו אותי אל האתר ל"צור קשר". אז שלחתי להם מייל עם כל המידע וזה היה לפני כשבוע וחצי. כלום לא קיבלתי מהם.
האם עוד מישהו נתקל בזה ומה צריך לעשות? מדובר ב 50 ש"ח!

• הוסף לסימניות
רב קו הבטיחה להחזיר כסף על ימי המלחמה.
לי היה חופשי חודשי בשני כרטיסים וקיבלתי מהם מייל שלקבלת הכסף בחזרה צריך ללחוץ כאן. ועל המילה "כאן" היה כפתור שהביא אותי לאתר שלהם. יופי.
לחצתי על הכפתור ועשיתי מה שצריך.
אבל היה לי מוזר שביקשו ממני לשלם 44 ש"ח. טוב, לא הבנתי מה הם רוצים ושילמתי כמו טמבלית.
ואחר כך ראיתי שהם בעצם האריכו לי את התוקף של הרב קו בעוד כמה ימים.
כלומר, הם לא החזירו כסף, אלא האריכו את התוקף וזאת מבלי שבכלל רציתי! אני כבר בחופש ואין לי צורך בתוספת הזאת!
ממש מרגיז!
פניתי לעמדת רב קו בעיר שהפנו אותי לשירות לקוחות שהפנו אותי אל האתר ל"צור קשר". אז שלחתי להם מייל עם כל המידע וזה היה לפני כשבוע וחצי. כלום לא קיבלתי מהם.
האם עוד מישהו נתקל בזה ומה צריך לעשות? מדובר ב 50 ש"ח!
היו כמה אופציות להחזר
כנראה בחרתם באופציה הלא נכונה

• הוסף לסימניות
לא ממש הצלחתי להבין, מה זה תוקף של הרב קו
תכתבי עוד פרטים, היה לך במלחמה חופשי רגיל או סמסטריאלי של סטודנט?
מה עכשיו "קיבלת" בעד ה 44 ש"ח?

• הוסף לסימניות
לא ממש הצלחתי להבין, מה זה תוקף של הרב קו
תכתבי עוד פרטים, היה לך במלחמה חופשי רגיל או סמסטריאלי של סטודנט?
מה עכשיו "קיבלת" בעד ה 44 ש"ח?
הכוונה שהיה לי חופשי חודשי מלפני המלחמה לחודש. בזמן המלחמה לא השתמשתי. הם האריכו לי לעוד חודש במחיר של 44 ש"ח במקום 69 ש"ח (שזה מחיר גיאוגרפי לתושבי הצפון).

• הוסף לסימניות
היה אופציה לקבל ערך צבור היה גם אופציה להנחה בהטענה הבאה של חופשי חודשי והיה עוד אופציה לקבל הארכה של חופשי חודשי ל11 ימים

• הוסף לסימניות
היו כמה אופציות שאחד מהם זה לשלם רק 44 ש''ח לחופשי חודשי במקום המחיר הרגיל
או לקבל ללא תשלום עוד 11 ימים לחופשי חודשי, או לקבל החזר לערך צבור.

• תודה
Reactions: %;
  • הוסף לסימניות
הכוונה שהיה לי חופשי חודשי מלפני המלחמה לחודש. בזמן המלחמה לא השתמשתי. הם האריכו לי לעוד חודש במחיר של 44 ש"ח במקום 69 ש"ח (שזה מחיר גיאוגרפי לתושבי הצפון).
אז ככה - לקבל החזר בכסף לא נתנו אפשרות. רק להטעין עם זה חופשי עתידי. (או ערך צבור)
אבל לא היית חייבת להטעין חופשי עכשיו, יכולת לחכות ולהטעין בשנה"ל הבאה (הזכאות עד סוף שנת המס)
תנסי לבטל את החופשי שהוטען לך באתר של רבקו אונליין. כל עוד לא השתמשת 3 פעמים זה אמור להיות אפשרי.
אמנם לא ניסיתי לבטל הטענה שניצלה את הזיכוי, אבל שווה בדיקה

• תודה
Reactions: %;
  • הוסף לסימניות
האם יש למישהו מידע מה אני אמור לעשות אם החלפתי רב קו בזמן האחרון
איך אני מקבל החזר על החופשי חודשי שהיה לי ברב קו הקודם?

• הוסף לסימניות
אז ככה - לקבל החזר בכסף לא נתנו אפשרות. רק להטעין עם זה חופשי עתידי. (או ערך צבור)
אבל לא היית חייבת להטעין חופשי עכשיו, יכולת לחכות ולהטעין בשנה"ל הבאה (הזכאות עד סוף שנת המס)
תנסי לבטל את החופשי שהוטען לך באתר של רבקו אונליין. כל עוד לא השתמשת 3 פעמים זה אמור להיות אפשרי.
מעניין שלא ראיתי עוד אופציות. בכל אופן, איך אפשר לבטל את החופשי חודשי? לא ראיתי אופציה כזאת בכלל.

• הוסף לסימניות
בדקתי שוב באתר ולא ראיתי שום אופציה כזאת. תוכלי לכוון אותי?

• הוסף לסימניות
בדקתי שוב באתר ולא ראיתי שום אופציה כזאת. תוכלי לכוון אותי?
שלב ראשון "סריקת רב-קו"
אמורה להופיע הודעה מתאימה בראש העמוד או בחוזה הנסיעה, יש ללחוץ על לחצן הביטול/החזר ולהמשיך בהתאם להנחיות.
לא יכלתי לנסות בעצמי ולצלם מסך, כי החופשי שלי כן "משומש" יותר מ 3 פעמים
ואולי בגלל שההטענה היא מהזיכוי הכללים שונים, למרות שבהיגיון - לא אמור להיות

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי מייל שיש לי זכאות להחזר. במייל היה כתוב מספר רב-קו
תחפשו במייל ב"עידכונים"
אולי לתת את המספר הישן זה יעזור
בכל מקרה לא הטענתי אתזה דרך המחשב כך שלא אמור להגיע לי תגובה למייל
אבל תודה בכל אופן

• הוסף לסימניות
שלב ראשון "סריקת רב-קו"
אמורה להופיע הודעה מתאימה בראש העמוד או בחוזה הנסיעה, יש ללחוץ על לחצן הביטול/החזר ולהמשיך בהתאם להנחיות.
לא יכלתי לנסות בעצמי ולצלם מסך, כי החופשי שלי כן "משומש" יותר מ 3 פעמים
ואולי בגלל שההטענה היא מהזיכוי הכללים שונים, למרות שבהיגיון - לא אמור להיות
תודה רבה! הצלחתי לבטל את החוזה על הכרטיס שלי. משום מה על הכרטיס השני לא מופיע לא החוזה החדש וגם לא החזר שהם חייבים לי. מעניין למה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה