דרוש מידע החזר תרומות ממשרד החינוך?!

• הוסף לסימניות
שלום רב.
אשתי עובדת במשרד החינוך.
כמו כל זוג חרדי גם אנחנו תורמים מעל אלפי שקלים בשנה (מעשרות וכדו' לכל מיני ארגוני חסד למיניהם)
לאחרונה 'הצצתי' יותר על התלוש ומופיע שם הודעה (מצו"ב) לגבי החזר תרומות..
יש חיה כזו? הם יחזירו לי את כל מה שאני תורם? (אני ירוץ לשלש את המעשרות..)
איך מתעסקים עם זה? ואילו ארגונים הם מאשרים? נשמח לכל מידע בנושא!
אני קצת חדש בנושא - מקווה שזה הפורום המתאים..
תודה רבה!
6.png

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
התווספו לי מספר שאלות.
1. אם התרומה מופיעה רק על שמי - זה עדיין קביל? או חייב ע"ש העובד/ת?
2. אם זה נקרא החזר מס - אני מבין שמי שלא משלם מס עקב נקודות זיכוי גבוהות - לא רשאי ל'הטבה' הזו?
3. לא מופיעים שם שמות ארגונים.. כל ע"ר? זה רוב המקומות שתורמים להם בד"כ.. (כולל ישיבות..)

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
התווספו לי מספר שאלות.
1. אם התרומה מופיעה רק על שמי - זה עדיין קביל? או חייב ע"ש העובד/ת?
2. אם זה נקרא החזר מס - אני מבין שמי שלא משלם מס עקב נקודות זיכוי גבוהות - לא רשאי ל'הטבה' הזו?
3. לא מופיעים שם שמות ארגונים.. כל ע"ר? זה רוב המקומות שתורמים להם בד"כ.. (כולל ישיבות..)
1. ע"ש בן הזוג, קביל.
2. רק מי שמשלם מס יכול לקבל החזר על התרומות.
3. לא כל העמותות, צריך שיהיה כתוב בקבלה "טופס 46" וכו'

• הוסף לסימניות
1. ע"ש בן הזוג, קביל.
2. רק מי שמשלם מס יכול לקבל החזר על התרומות.
3. לא כל העמותות, צריך שיהיה כתוב בקבלה "טופס 46" וכו'
וגם ההחזר הוא רק על תרומות ולא על שכ"ל או כל דבר אחר ששילמת לעמותה תמורת טובת הנאה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה