דרוש מידע החזר תשלומי מכס

• הוסף לסימניות
הזמנתי חבילה מחול על החבילה כתוב שסכום העסקה הינו 20 דולר.
גבו לי מכס בסך 151 ש"ח.
איך אפשר לבטל את זה?
האם לשלם ואז יחזירו לי את הכסף???

תודה לעונים!!

• הוסף לסימניות
עליכם לערער על החיוב במכס, וידרשו מכם הוכחות למחיר שזה עלה.

• הוסף לסימניות
מישהו עשה את זה הצליח לקבל חזרה את הכסף?

• הוסף לסימניות
אם הזמנתי מוצר שעלותו פחות מ - 75$ אבל ביחד עם המשלוח העלות היא מעל 75$ יש לי אפשרות להגיש ערעור ולזכות בו או שהחישוב כולל משלוח? ב - aliexpress המשלוח מופיע בנפרד.

• הוסף לסימניות
אם הזמנתי מוצר שעלותו פחות מ - 75$ אבל ביחד עם המשלוח העלות היא מעל 75$ יש לי אפשרות להגיש ערעור ולזכות בו או שהחישוב כולל משלוח? ב - aliexpress המשלוח מופיע בנפרד.
כל זכות
  • משלוח המכיל מוצרים שערכם הכולל עד 75 דולר פטור לחלוטין ממסי יבוא.
  • חישוב ערך המוצרים לא כולל הובלה וביטוח, בתנאי שהם מחושבים בנפרד מערך המוצרים. אם לא ניתן להפריד בין העלויות השונות, החישוב ייעשה בהתאם לסכום הכולל.
  • דוגמה
    משלוח מוצרים שערכם הכולל 65 דולר ודמי המשלוח החלים הם בסך 20 דולר. הסך כולל של החבילה הוא 85 דולר, אך משום שניתן להפריד בין ערך המוצרים, שהינו פחות מ-75 דולר, לבין עלויות המשלוח, החבילה תהיה פטורה מתשלום מסים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה