דרוש מידע החיבור שלך אינו פרטי - מה זה אומר???

• הוסף לסימניות
1590875490123.png

• הוסף לסימניות
אם אתם עם חסימה,
הוא לא נותן לכם לגלוש עד שתפעילו את החסימה

• הוסף לסימניות
והאתר של החסימה,
זה אתר היחיד שיפתח

• הוסף לסימניות
בחסימות למשל
נטפרי
רימון
וכדו'
צריך להפעיל תעודת אבטחה לפעמים כדי שיעבוד
צריך לבדוק האם זה קורה באתר אחד או בהרבה יש לזה כל מיני סיבות

• הוסף לסימניות
אם אתם עם חסימה,
הוא לא נותן לכם לגלוש עד שתפעילו את החסימה
גם אצלי זה קורה הרבה כשאני נכנסת לכל מני קישורים. (אין לי שום חסימה)
כנראה זה אתרים לא כ"כ מאובטחים והאנטי-וירוס מסנן אותם.
(סתם השערה שלי..)

• הוסף לסימניות
אם את סומכת על האתר אפשר ללחוץ על מתקדם ואז זה נותן אופציה של להמשיך בכל זאת (לא זוכרת את הניסוח, משו כזה)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני בנטפרי
והערב כבר חמישית זה קורה לי -
שלא נותן להכנס בלי לעבור דרך החיבור שלך אינו פרטי
יש פעמים שזה קורה הרבה... [גם בנטפי]
נסי לנתק את האינטרנט לכמה דקות ולחבר שוב /לעבור מקום במקרה שזה מחשב נייד/ לוותר על האתר להיום...

• הוסף לסימניות
אז גם לי זה פתאום מופיע,
ובאתר של דרושים שאני מבקרת בו יומיומי...
ניסיתי להתקין תעודת אבטחה וזה לא נותן לי,
כותב שיש תקלה ולפנות לשירות הלקוחות.

פותר הבעיות מצא שהשעון שלי במחשב לא מכוון (וזה לא נכון. אבל נווו לא נריב איתו על זה)

נתקלתם בזה?

• הוסף לסימניות
גם אצלי זה קורה הרבה כשאני נכנסת לכל מני קישורים. (אין לי שום חסימה)
כנראה זה אתרים לא כ"כ מאובטחים והאנטי-וירוס מסנן אותם.
(סתם השערה שלי..)

האנטי וירוס כמעט לא חוסם אתרים לא מאובטחים.
אולי זה avast..

• הוסף לסימניות
חוץ מזה שזה חסימה של הדפדפן.
תנסו להשתמש בפיירפוקס, או בדפדפן של מייקרוסופט.

• הוסף לסימניות

היה לי אותו תקופה, הדבר היחיד שנחמד בו זה שהם כותבים לך כל מיני משפטים, ׳המחשב שלך נקי עכשיו תתרווח, או ׳וירוס שיתעסק איתך צריך להיות משוגע..׳
מבחינת מניעת וירוסים הוא לא משהו. כל הזמן יש בעיות.

• הוסף לסימניות
היה לי אותו תקופה, הדבר היחיד שנחמד בו זה שהם כותבים לך כל מיני משפטים, ׳המחשב שלך נקי עכשיו תתרווח, או ׳וירוס שיתעסק איתך צריך להיות משוגע..׳
נכון.
או שלפעמים ממש מלחיץ - 'האקרים בקלות יכולים להיכנס למחשב שלך..' 'גילינו 4 פרצות קריטיות בחומת האש שלך' וכ'...
אבל נחמדים. בד"כ תמיד כתוב: 'אתה מוגן'
מבחינת מניעת וירוסים הוא לא משהו. כל הזמן יש בעיות.
אצלי אין בעיות ווירוסים.
(ככה לי נראה בכ"א.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה