החיבור שלך אינו פרטי

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות להכנס לגוגל,
זאת ההודעת שגיאה שאני מקבלת:

החיבור שלך אינו פרטי
ייתכן שתוקפים מנסים לגנוב את המידע שלך מ-%E2%80%AAsupport.google.com%E2%80%AC (לדוגמה: סיסמאות, הודעות או כרטיסי אשראי).

אני מתנצלת מראש אם נפתח אשכול כבר בנושא,
פשוט הוא לא נותן לי אפשרות חיפוש,
תודה

• הוסף לסימניות
מה זה אומר???

• הוסף לסימניות
אתרוג?
תיכנס לפה ותוריד מה שכתוב
http://members.etrog.net.il/?a=members/cert
סתם ככה שווה לשמור הדף הזה מפני שצריכים להיכנס לפה מכל דפדפן שיש על המחשב (האתר קולט בעצמו מאיזה דפדפן נכנסים)

ואם יש לך נתיב תתקין הגירסה החדשה של התוכנה שלהם

• הוסף לסימניות
איזה חברת חסימה?
ולבדוק את התאריך והשעון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1437039:
אתרוג?
תיכנס לפה ותוריד מה שכתוב
http://members.etrog.net.il/?a=members/cert
סתם ככה שווה לשמור הדף הזה מפני שצריכים להיכנס לפה מכל דפדפן שיש על המחשב (האתר קולט בעצמו מאיזה דפדפן נכנסים)

ואם יש לך נתיב תתקין הגירסה החדשה של התוכנה שלהם

צודק, היה לי דבר כזה באתרוג, זה נובע מכך שהכניסה המאובטחת שלך היא דרך שרתי אתרוג, ואז גוגל רואה כאילו מישהו אחר מנסה להכנס בשם שלך...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם,
אני בחסימה של נתיב.
ואין לי יכולת חיפוש באשכולות ישנים, לא נותן לי כלום,
מה צריך לעשות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1437039:
אם יש לך נתיב תתקין הגירסה החדשה של התוכנה שלהם

נכתב ע"י david48483;1437102:
ולבדוק את התאריך והשעון

כבר כתבו לך מה לעשות

סתם להערה אם אתה רוצה לגלוש עד שאתה מוצא פיתרון לזה תשתמש עם אינטרנט אקספלורר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1437376:
כבר כתבו לך מה לעשות

סתם להערה אם אתה רוצה לגלוש עד שאתה מוצא פיתרון לזה תשתמש עם אינטרנט אקספלורר

מה שכתבו היה על אתרוג...
התקנתי את התוכנה של נתיב החדשה ולא עזר...
נסיתי לגלוש דרך אקספלורר- וגם לא עזר...

• הוסף לסימניות
דברתי עם התמיכה של נתיב,
והם הורידו לי עדכון של תוכנת נתיב הגרסה המעודכנת,
והכל הסתדר ב"ה.
בכל אופן תודה על הרצון לעזור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה