'החיבור שלך אינו פרטי'

• הוסף לסימניות
אני מנסה להיכנס לג'מייל שלי, וזה מה שעולה לי.
מה עושים?

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 20.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנדי שלום;1446897:
נתיב-אני ממליץ על התקשרות למוקד התמיכה טכנית.

אוף... סגור עכשיו.
נאלץ לחכות לבוקר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;1446907:
אוף... סגור עכשיו.
נאלץ לחכות לבוקר.
תבדקו אם השעון של המחשב מכוון.
לי זה קרה בגלל שהשעון במחשב לא היה מכוון
כשכיוונתי זה סודר.

• הוסף לסימניות
אבל הוא כן מכוון :(

• הוסף לסימניות
מסתמא כבר טופל, אבל לא ממזמן היה את השגיאה הזאת, והיה צריך להוריד עדכון אישור אבטחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלאט;1447221:
מסתמא כבר טופל, אבל לא ממזמן היה את השגיאה הזאת, והיה צריך להוריד עדכון אישור אבטחה!
זהו רק לאתרוג

בנתיב צריכים להוריד העדכון האחרון מתוכנת נתיב ולהתקין

• הוסף לסימניות
יש לי את הבעיה הזוווו ואני בנטפרי
מה עושיםםםםםםםם

• הוסף לסימניות
??????????????????????????????????????

• הוסף לסימניות
לי הייתה את הבעיה הזאת
אני בנתיב, הייתי איתם שעתיים על הקו ברצף! עד שהעניין סודר
הם אמרו לי שהעדכון של הגירסה האחרונה לא היתה טובה והם שינו אותה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה