דיון החידה השבועית #3 ~~ two riddles- שתי חידות!

• הוסף לסימניות
ואחרי שכבר כמעט שכחנו מהחידה השבועית... @בת-מצווה היקרה (תודו לה) הזכירה שצריך להמשיך...
אז קודם כל, תודה ל @מנהל ai על הניהול המדהים ועל כל מה שהוא עושה בשביל הפורום!

ועכשיו....
שתי חידות, די (אולי...) קשות, שגימיני הגולם סיפק לי.
נבקש לא לענות לפני השעה 19:30 (כדי שגם לאלה שלא כ"כ חכמים יהיה קצת זמן לחשוב.)
ואני כבר אומר! התשובה היא לא ai!!

1) אני עובד בלי הפסקה, לומד בלי ספרים, ומקבל החלטות בלי רגשות.
אני יכול להיות מועיל או מטריד, תלוי איך משתמשים בי. מי אני?

2)אני אוסף כמויות עצומות של מידע, לפעמים על כל אחד ואחת מכם.
ככל שאני גדל, אני נהיה חכם יותר (לפעמים). מי אני?

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
הי חברה...
זה מדי קשה?😉

גם @כחולת עיניים לא צדקה. וגם @אינפרא .
תחשבו מחוץ לקופסה.
רמז: זה לא דבר שאתם אמורים לחשוב עליו בשלוף (הכוונה לשתי החידות) אבל זה שני דברים שכולם מכירים.

• הוסף לסימניות

זכרון
בינה מלאכותית....

• הוסף לסימניות
אני בעצמי
(הכוונה לאדם עצמו)

זכרון
בינה מלאכותית....
סורי...
אבל לא..
הי חברה אולי תדנו ביחד?
זה יהיה יותר טוב.

• הוסף לסימניות
1. זה מוח, שכל

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה