""החיים בשלולית "

• הוסף לסימניות
מוטי, ואוווו, זו התמונה הטובה שהיתה פה אי פעם !
האבנים המשתלבות בתמונה עם התאורה הכ"כ יפה עליו, התנודה של המים והש"ל, המקל הכפיפות והבניין המיושן.... מדהים ... !
לגלריה העתידית, ולתחרות ב ... ;)

הצעה לכותרת "שמיך נחשת וארצך ברזל" (פר' כי תבוא)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;774132:
מוטי, ואוווו, זו התמונה הטובה שהיתה פה אי פעם !
האבנים המשתלבות בתמונה עם התאורה הכ"כ יפה עליו, התנודה של המים והש"ל, המקל הכפיפות והבניין המיושן.... מדהים ... !
לגלריה העתידית, ולתחרות ב ... ;)

הצעה לכותרת "שמיך נחשת וארצך ברזל" (פר' כי תבוא)

תודה דוד :)
את הגוון שהצעת פחות אהבתי , חולני משו :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;774196:
תודה דוד :)
את הגוון שהצעת פחות אהבתי , חולני משו :)

לא הייתי אומרת חולני אלא אובך כזה שיושב כמו עצם בגרון...

• הוסף לסימניות
מעולה!

אחת הטובות.

כבוד לפורום שיש בו יצירות ברמה הזו.
כבר הרבה זמן שלא יצא לי לראות פה תמונה שגרמה לי להיאנח בהערכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;774494:
מעולה!

אחת הטובות.

כבוד לפורום שיש בו יצירות ברמה הזו.
כבר הרבה זמן שלא יצא לי לראות פה תמונה שגרמה לי להיאנח בהערכה.

תודה :)

(הכבוד כולו שלי :) )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קאדילק;774972:
השאלה אם מדברים על 'הקאדילק' אז: הוא נאנח באנחה...."
ואם מדברים על הדמות.....:):):):rolleyes:

אההההה אם הקאדילק נאנח אז מהר לקחת למוסך :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה