קורונה החילונים זקוקים לעזרתנו!!! אחרת...

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הניתוק/ההיתממות.
המכתב הוא לאחיו ואחיותיו החרדים?? הוא לא יודע שלרוב החרדים המכשיר הנייד אינו בעל יכולת צילום??
כנראה החרדים הם אחים חורגים שלו והוא מכיר אותם פחות טוב.
אבל אין עניין להגיב על מה שהוא כתב כי אפשר להתייחס לכל שורה וחצי ולמתוח ביקורת. נראה לי שברור לכולם שכל "איגרת התנחומים" הזו היא מס שפתיים בשביל לצאת יד"ח.

• הוסף לסימניות
סתם אגב, כל האכולות האלו הם נגד האפליה נגד חרדים.
אתם יודעים מה עושות זעקות אפליה?
לעיתים רחוקות גורמות לצד המפלה להפסיק
לעיתים קרובות גורמות לצד המופלה להבין שהוא נחות, דפוק וכל הגדרה אחרת.
אני גם משתתפת בהם, ולא בקטע להפסיק אתכם... רק לוודא שאתם יודעים שלהיות קבוצה שוה יותר באוכלוסיה בזכות זה- לא תהיו.

• הוסף לסימניות
כציבור המלומד בסגרים והגבלות,
עלינו להזהיר ולהתריע בפני הציבור החילוני
להתעשת מהר ולהתחיל להקפיד על שמירת ההנחיות.
אחרת הם עלולים לאבד פרנסה וימי עבודה בסגר שיושת עליהם (?!)...

שתפו והפיצו בכל דרך.
כל ישראל ערבים זה לזה!
ואהבת לרעך כמוך!

(הכרזות המצורפות עוצבו בתחושת תסכול מתוך אזור מסוגר)

צפה בקובץ המצורף 685728
אפשר להפיץ?

• הוסף לסימניות
ח"כ סמוטריץ תוקף "המשטרה מתנהלת כאילו התל אביבים נורמטיביים והחרדים לא"
מערכת המחדש י״ז בתמוז תש״פ (09/07/2020) 23:10
חבר הכנסת בצלצאל סמוטריץ' מגיב לשר אמיר אוחנה "למרבה הצער הם לא רגילים להתייחס לאוכלוסיה החרדית כאוכלוסיה נורמטיבית. בדיוק כמו למתנחלים. שילוב של דעות קדומות, חוסר היכרות, וחינוך גרוע"

• הוסף לסימניות
רק עם תהיה אחדות בנינו בין חלקי העם אז נוכל לשרוד ולהביא את הגאולה,חבל שאנחנו נסחפים ,נכון הדברים כואבים אבל בל נשכח עמ''י חי וקיים!
הלוואי שיקום פרויקט מאחד כזה בין כלל הציבור בישראל ולא מפריד ומתנכל ,דווקא מאד יפה רצף המודעות למעלה מעוצבות להפליא,מתאימות למצב,
אבל! כן ,בידינו הדבר לא מפסיקים לפתוח אשכולות שנאה ,
יבואו כאלה ויגדיו שאני עוד אחת תמימה אבל די בואו נרים את הראש מעל המים ונביט לשמים ונבין שאנחנו כולנו חלק ממנו יתברך!
והוא וודאי עצוב מהשנאה בין המגזרים,והרי איך יכול להיות אחים אנחנו! אתגר חדש: איך נמגר את השנאה? איך נגרום לאחד בין חלקי העם ??,אשמח שתעלו שלל רעיונות למייזם שייתן אור בקצה הפרוד הזה !כי עמ''י זה עם אחד!!!!
לא יעזור הם שונאים אותנו בגלל שנאת עמי הארצות וכמה שננסה להסביר ולהיתיפייף בעיניהם זה פשוט לא יועיל גם בציבור הדל''י חשבו שאם הם יהיו בצבא באקדמיה וכו' זה יעזור להם משהוא השנאה עם כל הכאב זה גם מתנה משמיים שמזכירה לנו שאנחנו צריכים להיות רחוקים ומובדלים מהם!! ומהשטויות והבלי העוה''ז שלהם

• הוסף לסימניות
אני מעריך את מספר הסרטונים הקשים שיצאו בכ-10-20 סרטונים, כאמור מתוך 29,922 דו"חות מסיכה שנרשמו רק השבוע, ובהנחה שמכשירי טלפון נייד מצויים כמעט בידי כל אחד תסכימו שמדובר במיעוט שבשוליים
גם אם המספר שנקב בו הוא הנכון,
אפשר להניח שעל כל תיעוד ישנם מאה מקרים מינימום שלא תועדו,
ואיני יודע אם זו היתממות או בורות להתעלם מכך
שלחרדי ממוצע אין דרך לתעד את העוולות הנעשות לו,
מה שבטוח שגם אם תוכיחו לו ולמפקדים הנכבדים את המציאות
באותות ובמופתים- לא תצא הודאה,
כי אין נכונות לשנות.

• הוסף לסימניות
לא יעזור הם שונאים אותנו בגלל שנאת עמי הארצות וכמה שננסה להסביר ולהיתיפייף בעיניהם זה פשוט לא יועיל גם בציבור הדל''י חשבו שאם הם יהיו בצבא באקדמיה וכו' זה יעזור להם משהוא השנאה עם כל הכאב זה גם מתנה משמיים שמזכירה לנו שאנחנו צריכים להיות רחוקים ומובדלים מהם!! ומהשטויות והבלי העוה''ז שלהם
מובדלים אכן אבל שנאה??? הגזמתם זה חלק מאיתנו כל יהודי שיבוא לשמים אחרי 120 שלו ישאלו מה הוא עשה למען אחים שלו ...,יש לנו הזדמנות לקדש שם שמים אני עובדת עם האוכלוסייה הכללית מידיעה אני מדברת,הם באים אלי ואומרים לי אני מקנא בכם ! אנחנו משתתפים בצער שלכם לגבי העוול שנגרם ברשת, יש הרבה כאלו שבאמת יודעים להעריך ואפילו אומרים את זה בפה מלא,כשהבן שלי אומר לי אמא האיש הזה בלי כיפה הוא גוי אני מסבירה לו הוא לא גוי הוא יהודי שהתבלבל והוא יחזור בתשובה נתפלל עליו... זאת צריכה להיות הגישה כי אם לא כך אבדנו את הכל!!!

• הוסף לסימניות
האם זה אפשרי לעשות תעמולה חילונים יקרים למה בסוף חזרתם בתשובה {הרי יש להם קורונה והם טוענים שקורונה זה רק לחרדים ואם כן חייב להיות שהם חזרו בתשובה}

• הוסף לסימניות
מובדלים אכן אבל שנאה??? הגזמתם זה חלק מאיתנו כל יהודי שיבוא לשמים אחרי 120 שלו ישאלו מה הוא עשה למען אחים שלו ...,יש לנו הזדמנות לקדש שם שמים אני עובדת עם האוכלוסייה הכללית מידיעה אני מדברת,הם באים אלי ואומרים לי אני מקנא בכם ! אנחנו משתתפים בצער שלכם לגבי העוול שנגרם ברשת, יש הרבה כאלו שבאמת יודעים להעריך ואפילו אומרים את זה בפה מלא,כשהבן שלי אומר לי אמא האיש הזה בלי כיפה הוא גוי אני מסבירה לו הוא לא גוי הוא יהודי שהתבלבל והוא יחזור בתשובה נתפלל עליו... זאת צריכה להיות הגישה כי אם לא כך אבדנו את הכל!!!
שנאת עמי הארצות יהודיים לתלמידי חכמים זה לא אני אמרתי אלא הגמ' בפסחים ד' מ''ט ע''ב וגם לא הבנתי איך הבנתם מדבריי שצריך לשנוא את החילונים כתבתי שכתוצאה מההסתה וגרורותיה אנו מרוויחים ומזכירים לעצמינו .שאנחנו מובדלים מהם!!!

• הוסף לסימניות
עם זאת, חובתנו (שהיא זכותנו) להפחית את הזוועה הזו ככל הניתן, במחאה צעקנית כבדיפלומטי' שקטה.

• הוסף לסימניות
שנאת עמי הארצות יהודיים לתלמידי חכמים זה לא אני אמרתי אלא הגמ' בפסחים ד' מ''ט ע''ב וגם לא הבנתי איך הבנתם מדבריי שצריך לשנוא את החילונים כתבתי שכתוצאה מההסתה וגרורותיה אנו מרוויחים ומזכירים לעצמינו .שאנחנו מובדלים מהם!!!
סורי צודק ממש.התכוונתי לכל ההתנהלות בפורום בכללי.

• הוסף לסימניות
רק עם תהיה אחדות בנינו בין חלקי העם אז נוכל לשרוד ולהביא את הגאולה,חבל שאנחנו נסחפים ,נכון הדברים כואבים אבל בל נשכח עמ''י חי וקיים!
הלוואי שיקום פרויקט מאחד כזה בין כלל הציבור בישראל ולא מפריד ומתנכל ,דווקא מאד יפה רצף המודעות למעלה מעוצבות להפליא,מתאימות למצב,
יבואו כאלה ויגדיו שאני עוד אחת תמימה אבל די בואו נרים את הראש מעל המים ונביט לשמים ונבין שאנחנו כולנו חלק ממנו יתברך!
והוא וודאי עצוב מהשנאה בין המגזרים,והרי איך יכול להיות אחים אנחנו! אתגר חדש: איך נמגר את השנאה? איך נגרום לאחד בין חלקי העם ??,אשמח שתעלו שלל רעיונות למייזם שייתן אור בקצה הפרוד הזה !כי עמ''י זה עם אחד!!!!
ישר לערוץ הידברות.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקצנה, אבל זה קצת מזכיר לי משל ששמעתי בילדותי:

טלה קטן עמד וזעק בכיכר העיר, די למלחמה בין הכבשים לזאבים הגיע הזמן לעשות שלום, נחיה יחד באהבה אחוה שלום ורעות.
נענעו זקני העדר בזקנם ואמרו לו, אותנו שכנעת עכשיו לך ושכנע את הזאבים,

הלך הטלה,
הלך ולא חזר...

• הוסף לסימניות
אז הפכת את החילונים לזאבים או אותנו ?? אנחנו בני אדם !לא חיות ... ולכן כל זמן שהנר דולק אפשר לתקן!
במיוחד אם זה אחים שלנו לא תשכנעי אותי רואים שיש פו רבים שאף פעם לא נפגשו עם חילוני ממוצע ,
יש בהם כ''כ הרבה סוגים מאמינים ואלו שלא אלו המסורתיים ואלו הערכיים וכו'

• הוסף לסימניות
כשמישהו חילוני יכתוב את ההודעה הזו,
אני אתחיל להאמין שמשהו יכול להתקדם בכיוון הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה