התייעצות החילוץ מהצעיף!!! הבו פתרונות

• הוסף לסימניות
אנו מנסים למצוא פתרון למשחק מעניין אני אנסה להסבירו ומי שיוכל לעזור בעניין תבוא עלין הברכה
המשחק הוא כך:
עומדים שני אנשים אחד מול השני בצורה שכל אחד מחזיק צעיף והצעיפים מושחלים אחד בתוך השני תנסו לדמיין זאת בצורה של: X
להלן כללי המשחק יש להחלץ את מתוך השני בלי לעזוב את הצעיף
מנסים למצוא פתרון נואשות אנחנו לא מצליחם:(
וכרגע קשורים:(
נשמח שמישהו יחלץ אותנו:)
תודה רבה!
וחנוכה שמח!
מומלץ בחום משחק מאתגר במיוחד רק חייבים את הפתרון!

• הוסף לסימניות
חייבים להחזיק כל הזמן ב-2 הקצוות?
מי אמר שיש פתרון?
לפי מה שאני מתארת לעצמי זה בדיוק כמו 2 חוליות שמושחלות אחד בתוך השני, א"א לשחרר דבר כזה בלי לפתוח את אחת החוליות...

• הוסף לסימניות
חייבים להחזיק כל הזמן ב-2 הקצוות?
מי אמר שיש פתרון?
לפי מה שאני מתארת לעצמי זה בדיוק כמו 2 חוליות שמושחלות אחד בתוך השני, א"א לשחרר דבר כזה בלי לפתוח את אחת החוליות...
יש סרטון כלשהוא ברשת שמראה שיש פתרון
הבעיה שאין לנו אותו..
חוצמזה שראינו אותו בעבר ולא הצלחנו על אף שפעלנו לפי ההוראות..

• הוסף לסימניות
יכול להיות שעוברים מתחת הצעיף של השני? ואז ה"איקס" משתחרר...

אז איך את כותבת? ;)
מילה מילה בהחלט מסובך ומאתגר אנחנו רוצים ללכת לישון אבל חייבים להצליח!!!!!!!

• הוסף לסימניות
חייבים להשאר בעמידה?
אם לא אז אפשר לרדת לישיבה ואחד שישתחל בין הידים של השני..
אבל זה עובד רק אם ליפפתם את הצעיפים פעמיים ולא רק שהם אחד בתוך השני..
אם הם אחד בתוך השני אז תלכו לישון ככה..
וגם תקומו ככה
וגם מחר אותו דבר..

• הוסף לסימניות
קצת מסובך להבין איך הצעיפים קשורים,
אבל תנסו לחשוב איך הייתם משחררים את הצעיף בלי שהייתם מחוברים אליו
ופשוט תעשו את זה אתם (תלכו ביחד עם הצעיף...)
מקווה שהבנתם אותי...

• הוסף לסימניות
זה הולך שהצעיף קשור על היד בלולאה, ומשחילים בתוך לולאה אחת את הצעיף השני (משהו כזה)

• הוסף לסימניות
אם מדובר בסוג המשחק/ניסוי כמו בתמונה באתר הבא
הפתרון הוא:
אחד המשתתפים צריך להשחיל לתוך הקשירה על אחד הידיים שלו את הצעיף של המשתתף השני (אפשר רק חלק קטן של הצעיף) מלמטה אל כיוון כף היד, ואח"כ להכניס את היד לתוך הלולאה שנוצרה.

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים בעניין ממש ממש ממש עזרתם לי!
אבל אם יש משהו שמכיר את זה לפי הגרסה הראשונה ששאלתי זה יעזור
חנוכה שמח לכולם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה