כללי החיפוש לא עונה על הציפיות...

• הוסף לסימניות
אני מנסה כבר מספר פעמים ובמשך מספר ימים לחפש נושאים שונים בכל הדרכים האפשריות ואף פעם לא מגיע לי תשובה, התשובה היחידה היא: מצטערים, אין תוצאות...:(

מה עושים?:confused:
אני זקוקה בדחיפות לקבר רחל בויקטורי (זה כעת, פעמים קודמות הזדקקתי לדברים אחרים והסתדרתי לבסוף באופן שונה אך לא דרך פרוג...)

תודה מראש על הטיפול וההענות מצד ההנהלה.:eek:

• הוסף לסימניות
תנסה דרך החיפוש של גוגל, זה נמצא ליד ה'ברוך הבא', בדף הראשי של האתר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hal17;423366:
אני מנסה כבר מספר פעמים ובמשך מספר ימים לחפש נושאים שונים בכל הדרכים האפשריות ואף פעם לא מגיע לי תשובה, התשובה היחידה היא: מצטערים, אין תוצאות...:(

מה עושים?:confused:
אני זקוקה בדחיפות לקבר רחל בויקטורי (זה כעת, פעמים קודמות הזדקקתי לדברים אחרים והסתדרתי לבסוף באופן שונה אך לא דרך פרוג...)

תודה מראש על הטיפול וההענות מצד ההנהלה.:eek:

נכתב ע"י זוית;423374:
תנסה דרך החיפוש של גוגל, זה נמצא ליד ה'ברוך הבא', בדף הראשי של האתר.
ורק שם. כי בחיפוש תחת התווית 'חיפוש' הוא מחפש רק מילים באנגלית.
החיסרון בחיפוש של גוגל הוא שבמקרה הטוב הוא מביא לך את האשכול כולו ולא את ההודעה המבוקשת. ובמקרה הרע הוא מביא רק את הפורום -- מה שבעצם לא מועיל כלום.
למשל, כעת חיפשתי מי כתב הודעה עם הטקסט 'בריכת הנופרים'. בחיפוש ע"י גוגל הוא מביא לי את ההודעה אבל לא נותן לי ליכנס אליה, רק אל פורום צילום. מה זה נותן לי ? למעשה, מה שעשיתי זה הלכתי אחרי שהוא הביא לי את ההודעה, חיפשתי דרך התאריך..
למה באמת אין חיפוש נורמלי בפורום המכובד הזה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה