החלאקה הפרטי שלי

• הוסף לסימניות
ככה זה כשעושים חלאקה לבן ראשון, הצילומים לא נגמרים...

קבצים מצורפים

• IMG_7669.jpg
    IMG_7669.jpg
    KB 118 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מותק!

• הוסף לסימניות
סימי איך זה שלא ראיתי את התמונה?:rolleyes:
תמונה מקסימה!!!
התאורה יפה מאד!

• הוסף לסימניות
תמונה יפה!

• הוסף לסימניות
מותק של ילד.
ותמונה מקסימה.

• הוסף לסימניות
חמודי - נראה בחור גדול תמונה יפיפיה
והמון נחת ומזל טוב

• הוסף לסימניות
תמונה יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
מלא חן, תמונה מתוקה

• הוסף לסימניות
אוישש,
לצבוט לו בלחי!
אני ממש אוהבת את העיבוד שלך -
עדין , טבעי וכמעט לא מורגש!

• הוסף לסימניות
הוא מדהים הילד הזה
ואת תמיד מוצאת לוקישנים לא שגרתיים.

• הוסף לסימניות
מה שהכי תפס אותי
זה הצבע של הסנדל!!

יפיוף.
איפה האלבום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוחי ארלנגר;2131718:
מה שהכי תפס אותי
זה הצבע של הסנדל!!

יפיוף.
איפה האלבום?

תודה!
בינתיים אנחנו ממש בהתחלת הצילומים...
זה תהליך ארוך שלוקח הרבה זמן וסבלנות.
מקווה להעלות עוד בהמשך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה