יותר...כבר היה לחלק מהקהילות (לא הכל באותה קהילה) ירקות, מיץ ענבים ובשר.
נ.ב. רק להעריך את האדם שעומד מאחורי זה, בלי פרסומות ודינרים וקשקושים.
חלוקה של מאות אלפי ש"ח (לפחות) פעמיים בשנה!
זה כבר תלוי בקהילה.אבל צורת החלוקה של חטיפות וכל דאלים גבר היא מבזה ומשפילה.
חטיפות?אבל צורת החלוקה של חטיפות וכל דאלים גבר היא מבזה ומשפילה.
אז למה היו פעמים שבאנו בסוף ולא נשאר?חטיפות?
על מה כבודו מדבר?
כל בית כנסת מדווח כמה משפחות יש לו ומקבל כמות מספקת לכולם, אני לקחתי הבוקר בנחת ובלי לחץ...
תאמין לי שהמכירות של משנת יוסף הרבה יותר משפילות
גם ב'יש' באים לפעמים, וכבר בהתחלה אין כלום...אז למה היו פעמים שבאנו בסוף ולא נשאר?![]()
כש"משנת יוסף" יהיה בחינםאז למה היו פעמים שבאנו בסוף ולא נשאר?![]()
זה כבר תלוי בקהילה.
אני מכיר לפחות חלוקה של 4 קהילות, ללא שום חטיפות וכדו'.
חטיפות?
על מה כבודו מדבר?
כל בית כנסת מדווח כמה משפחות יש לו ומקבל כמות מספקת לכולם, אני לקחתי הבוקר בנחת ובלי לחץ...
תאמין לי שהמכירות של משנת יוסף הרבה יותר משפילות
כן, חטיפות,@גימפעל גם אני מצטרף לבקשת המחיקה
אחר בקשת מחילה מכבודו..
זה כבר תלוי בגבאי, תפנה לגבאי שיודיע בקו הקהילה,לא הורדת משטח ברחוב ללא הודעה מראש וכל דאלים גבר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים