עזרה החלטנו להוציא את המחשב מהבית!!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אתרוג- זה לא מתקרב לנטפרי.
מנסיון מר.
בחיפוש בגוגל- הוא לא חוסם תמונות הכי פרוצות שיש.
באם לוחצים על התמונה- זה ייחסם.... אבל מאוחר מידי לא ?
בכל מקרה,
בית שבאמת רוצה חסימה, האופציה היחידה זה נטפרי
בהצלחה לכם!
לגמרי

גם אני פעם הייתי מדברת כמו הרבה ניקים פה, מתעצבנת על נטפרי על ההחמרות, וגולשת באתרוג עם קצת יותר גמישות

ותמיד היה לי את הקול שהשתקתי שזה לא בסדר, אבל היה קשה לעבור, ב"ה עכשיו אני עם נטפרי, ועכשיו יכולה להודות בפה מלא גם לעצמי, שאתרוג זה בדיחה.
מי שטיפה מתמצא, בקלי קלות יכול להגיע לכל מה שהוא רוצה כמעט! תנו לי עכשיו מחשב עם אתרוג עם הרמה המסוננת ואני פותחת לכם כל מה שתרצו. ואני לא איש מחשבים, רק הרבה על המחשב, ושאת מנסה לפתוח משהו וחסום לך, אז מנסה ומנסה בכל מיני דרכים, ובאתרוג בסוף מצליחה ולומדת את הטריקים...
ובנטפרי לא מצליחה, גם אם ממש רוצה.

• הוסף לסימניות
כנ''ל.
בעבודה יש לי אתרוג ברמה הכי גבוהה.
אבל זה כל כך הזוי שבאמת אפשר להגיע מעבר לחסימה.
ויש המון באגים וטעיות.
בקיצור זה לא זה.

אציין שמשפחתי לא נחשבת סגורה
אך נטפרי זה משהו שאומץ לשמור על המתבגרים ועל כולם.
אף אחד לא רוצה שבחור ישיבה או בחורת סמינר יוכלו בחיפוש תמים באמת לראות דברים פרוצים.

כן,
נטפרי זה לא קל.
יש דברים שזה מעצבן שנחסמים.
אבל מי אמר שבשביל טוב לא צריך להקריב?
בפרט שהאינטרנט הוא כל כך גרוע, ונכנס בדיעבד כי העולם התקדם...
נטפרים- תעריכו עצמכם

• הוסף לסימניות
מה לעשות
התורה אמרה לא תתורו....
נטפרי לא קובעים פו
אם העולם הוירטואלי הוא מראה של העולם 'האמיתי', אז נטפרי קובעת גדרים שהם לא משקפים את אורח החיים החרדי.

• הוסף לסימניות
מה לעשות
התורה אמרה לא תתורו....
נטפרי לא קובעים פו
לגמרי...
כמה קל לתקוע על נטפרי.. ולשכוח למה קם בכלל נטפרי...
הוא הצורך לא המטרה.

אני לא מבינה- מי שלא מתאים לו- שיקום ויבחר אחר.

אם אתה כן על נטפרי מסתבר שאתה מבין שיש צורך.

ואם לא-
מה אתה במת עושה שם?

• הוסף לסימניות
אה כן?
האשכול פה די סובר אחרת :)
ואוו תודה על הסבת תשומת הלב.
שכויח.

זה היה נצרך.
וברצינות, ולא לציניות מיותרת ותמוהה, יש כאלו ששוכחים שזו בחירה שלהם ומתלוננים עד אין קץ

• הוסף לסימניות
ואוו תודה על הסבת תשומת הלב.
שכויח.

זה היה נצרך.
וברצינות, ולא לציניות מיותרת ותמוהה, יש כאלו ששוכחים שזו בחירה שלהם ומתלוננים עד אין קץ
זה לא מדוייק...
יש הרבה אנשים שלמשל הקהילה שלהם מחייבת נטפרי,
וזה לא נקרא בחירה כי לצאת מקהילה זה איום רציני למדי...
אז אותם יהודים כועסים על נטפרי שחוסמת להם כי הם לא שם מבחירה אלא אין להם ברירה אחרת....

• הוסף לסימניות
זה לא מדוייק...
אז אותם יהודים כועסים על נטפרי שחוסמת להם כי הם לא שם מבחירה אלא אין להם ברירה אחרת....
חבל שכך.

• הוסף לסימניות
הייתי באתרוג, עברתי לנטפרי, וחזרתי לאתרוג
אתרוג היום חסום ברמה שאפילו לפעמים מעצבן. יש דברים שהם יותר חסומים מנטפרי
זה ממש לא אתרוג של פעם!!

• הוסף לסימניות
נטפרי היה לי חסום מדי. היה לי ממש קשה להתנהל עם זה.

• הוסף לסימניות
זה לא מדוייק...
כמו הכלב שנושך את המקל במקום את האוחז בו
מה נטפרי אשמים שאותם אלא אצלם

• הוסף לסימניות
זה לא מדוייק...
שטויות. מי צריך לדעת על קיומו של ה"סים" שלהם?

• הוסף לסימניות
אתרוג (כהיום, זה השתנה בשנה האחרונה)
דומה מאוד מבחינת החסימה לנטפרי,
אבל יש מעלות ויש חסרונות.
החסרון המשמעותי, הנוחות והשירות לקוחות, לבדיקת אתר וכו', הרבה יותר אתרים נבדקו בנטפרי מאשר באתרוג, והשירות של הסינון בנטפרי כמה מעלות מעל אתרוג.
יש מעלה באתרוג (לנשים) שיש אפשרות לפתוח את הסינון תמונות (שלא כל אשה מיד תחסם, אלא א"כ מדובר במשהו לא ראוי) מעולה לגרפיקאיות לדוגמא.
ועוד מעלה באתרוג (עד שנטפרי יחכימו...), שוואצאפ פתוח.....

• הוסף לסימניות
אתרוג (כהיום, זה השתנה בשנה האחרונה)
דומה מאוד מבחינת החסימה לנטפרי,
אבל יש מעלות ויש חסרונות.
החסרון המשמעותי, הנוחות והשירות לקוחות, לבדיקת אתר וכו', הרבה יותר אתרים נבדקו בנטפרי מאשר באתרוג, והשירות של הסינון בנטפרי כמה מעלות מעל אתרוג.
יש מעלה באתרוג (לנשים) שיש אפשרות לפתוח את הסינון תמונות (שלא כל אשה מיד תחסם, אלא א"כ מדובר במשהו לא ראוי) מעולה לגרפיקאיות לדוגמא.
ועוד מעלה באתרוג (עד שנטפרי יחכימו...), שוואצאפ פתוח.....
לגבי הווצאפ זה המעלה של נטפרי מקווה שישאר כך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה