החלטנו לקנות מדפסת אלחוטית לבית

• הוסף לסימניות
איך זה עובד?
לברר כמו מדפסת רגילה, או שיש לזה צדדים נוספים?
המלצות / אי המלצות
תודה!

• הוסף לסימניות
בדיוק קניתי, HP 8500 נראה לי, ביררתי על מדפסת רגילה, ואמרו לי שיש לדגם הזה גם רשת אלחוטית.
לא התעמקתי, בדיוק, אבל עכשו בשימוש זה כיף!!! זה בכלל יכול לעמוד בחדר אחר, הדפסה משני מחשבים, פצצה!

• הוסף לסימניות
ה-HP המדובר הוא מעולה, על אף שיש לו הרבה בעיות בשימוש מסיבי.
יש לו גם את השירות של HP ePrint.

• הוסף לסימניות
יש לי HP4625 ואני מאד מרוצה

• הוסף לסימניות
יש לי HP8600 בשימוש יחסית מסיבי ואין לי בעיות איתו. אני מאד מרוצה ממנו מה גם שהשימוש מאד חסכוני. אכן יש לו תכונת eprint אבל בתכונה הזו לא השתמשתי כך שאני לא יודעת איך זה.

• הוסף לסימניות
מה זה בדיוק e-print?
ואיפה בירושלים הכי מומלץ לקנות?
אנחנו רוצים אלחוטית כי לחבר את הנייד למדפסת בכל פעם זה קצת מסרבל.
יש בזה טווח קליטה או משהו? בדירה סטנדרטית המדפסת אמורה לעבוד מכל החדרים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;1239495:
בדיוק קניתי, HP 8500 נראה לי, ביררתי על מדפסת רגילה, ואמרו לי שיש לדגם הזה גם רשת אלחוטית.
לא התעמקתי, בדיוק, אבל עכשו בשימוש זה כיף!!! זה בכלל יכול לעמוד בחדר אחר, הדפסה משני מחשבים, פצצה!
סליחה, באמת זה 8600, עכשו ראיתי.
לא ראיתי בעיות אצלו בינתיים. הדפסתי המון, וגם הדיו נראה לי מאד חסכוני.

• הוסף לסימניות
השיקולים הראשונים צריכים להיות: כמה אתם מדפיסים האם אתם צריכים צבעוני בכלל או רק שחור לבן, ואם אתם מדפיסים הרבה וצריכים צבעוני ניתן לקנות מדפסת לייזר צבעונית, שהיא הרבה יותר חסכונית ולפעמים לא פחות איכותית מהזרקת דיו.
ואכן ה-8600 היא באמת אחת המדפסות הזרקת דיו הכי מתקדמות כיום, עם איכות הדפסה גבוהה
וכן מחסניות דיו עם קיבולת הדפסה של 2300!!!! עמודים, אין כמעט דברים כאלו.
הבעיה היחידה שיש את זה רק במקורי כרגע (מאמין שבקרוב זה יהיה גם בתואם)

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
הקפצתם את השרשור בדיוק בזמן, כשהבנו שה HP8600 אולי הכי טובה, אבל גם ממש ענקית :eek:
אנחנו מחפשים מדפסת לשימוש ביתי צנוע למדי [ממוצע של 20 דפים צבעוני/שחור-לבן בשבוע]. רוצים שיהיה בה גם סורק, מכונת צילום, פקס, כמו שהתרגלנו עד כה.
ייתכן שהפונקציה האלחוטית מצמצמת מאד את האפשרויות.
יש אולי דרך להפוך מדפסת רגילה לאלחוטית ע"י חיבור כבל לראוטר או משהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה