החלטתי לפתוח על זה אשכול--

• הוסף לסימניות
מה דעתכם- שיש פה אשכול חדש ומדהים של
אשכול הסינגלים וקליפים מוזיקליים חדשים ◄◄ לטובת החסומים
אנשים טובים מהפורום פה,פשוט מעלים במקום שלא נרעה בשדות זרים..

אבל- שימו לב-
כל העלאה כזו- של אדם שטרח וישב מעבר לדקה או שתיים, והעלה, וחשב על החברים פה
מכילה מאות!! צפיות ומעט מאוד צלצולים..
אישית, לא העלתי, כי אין לי מה, ואני לא זקוקה לצלצולים האלו
אבל האנשים שמעלים פה, וטורחים-
ולא שלא מסתכלים, יש צפיות, יש הורדות, ו-- כלום
מה עם הכרת הטוב?
תודה?
משו?

ניסיתי לסנגר- אולי פרוג מראה נתונים מטעים.. אבל לא מאמינה..

עזרו לי להבין מה הולך פה..

• הוסף לסימניות
מסכימה לגמרי!!! יישר כוח!!

• הוסף לסימניות
צודקת בכל מילה, אבל--
דיברו על זה כאן באתר אין ספור פעמים..
לא שזה עזר משהו..

פעם אחת שהתערבתי בנושא מתוך שלל האשכולות שדנו בעניין - http://www.prog.co.il/showthread.php?p=1488649#post1488649

• הוסף לסימניות
ולכן פתחתי חדש... סנגוריה על עמ"י, אולי לא שמו לב...

• הוסף לסימניות
אין לי מושג באשכול המדובר, אבל זה קורה.
בן אדם טורח ומשיב לי - מדוע שלא אפרגן לו צלצול?
על אף שאין לי מושג מה הגדולה בצלצולים, ומה זה מוסיף כאן לניקים... עד כדי כך שיש המסוגלים להתבזות לשם כך ולבקש צלצולים...
מצד עצמי ומצד הכרת הטובה שלי - ההוגן הוא לצלצל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Art Studio;1564471:
אין לי מושג באשכול המדובר, אבל זה קורה.
בן אדם טורח ומשיב לי - מדוע שלא אפרגן לו צלצול?
על אף שאין לי מושג מה הגדולה בצלצולים, ומה זה מוסיף כאן לניקים... עד כדי כך שיש המסוגלים להתבזות לשם כך ולבקש צלצולים...
מצד עצמי ומצד הכרת הטובה שלי - ההוגן הוא לצלצל.

אם הייתי מעלה- לא הייתי מעיזה לפתוח אשכול כזה,
היות שאני רק צופה- ונהנית, זה צורם לי נורא..

ולא נראה לי שהיה פה איזשהו אשכול נוסף- שכל הצפיות בו היו מאות!!!
וצלצולים מעטים כל כך...
את מוזמנת וכולם גם- לבדוק ולהכנס, קליפ אחר קליפ, שיר אחר שיר
ולראות שכאן זה ממש!! אבל ממש!! צורם

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=186507

• הוסף לסימניות
אפשר לראות אצלי בכמות התודות שאני מצלצלת לעומת כמות ההודעות שפתחתי, שאני מצלצלת המון.

מה שלי קורה באשכול ההוא, זה כך:
אני מתעניינת, מורידה, והרבה פעמים לא נהנית מהתוכן. לפעמים השירה נראית לי מידי פרועה, לפעמים הזמר מופיע בצורה שלא נראית לי ועוד כל מיני סגנונות שונים שמעלים לשם. לא מתאים לי לצלצל על כל דבר כזה, לכן, אני מחכה לראות ואחרי שבאמת נהניתי - אני משתדלת לחזור ולצלצל.

סנגוריה נוספת שאפשר ללמד על הצופים, שעד שמורידים, עוברים הלאה, ולא זוכרים לחזור ולצלצל.

דבר נוסף, קורה לי שאני מורידה פעם אחת ולא שומרת, ואח"כ חוזרת ומורידה פעם נוספת ע"מ לשמור את זה אצלי - כך שצלצול אחד שלי שווה יותר מהורדה אחת.

• הוסף לסימניות
לא מתוך כוונה רעה.
מורידים ועוברים להבא כדי להוריד גם אותו.
לא בזדון, אבל שוכחים על הדרך לצלצל.

• הוסף לסימניות
פעם שמעתי שיכול להיות שיש בזה בעיה של גניבת דעת, כמו הדין של מחמאה שלא נאמרת שזה גם גניבת דעת. שווה בירור

• הוסף לסימניות
רציתי לתת עוד הדגש נוסף!

כשמדובר בקליפ לא כבד אפשר להעלותו ישירות ל'פרוג', ואז גם אם לא מקבלים צלצולים מקבלים לפחות את הפידבק של ידיעת כמות ההורדות.

אבל דווקא בקבצים גדולים שעבודת העלאה דורשת השקעה יותר גדולה, אין אפשרות לדעת כמה הורדות היו, ואז א"א לדעת אם בכלל איזה מישהו נהנה מההשקעה שהשקעת, ואז זה חשוב עוד יותר.

תודה רבה על העלאת נושא חשוב זה!

• הוסף לסימניות
אני מסכים לכל מילה שנאמרה כי יש מאמצים להוריד לפעמים אפילו שספציפית אותי זה לא מעניין העיקר להעלות ,

ישר כח

• הוסף לסימניות
תודה על העלאת הנושא.
בזכותך חזרתי לצלצל בכל ההודעות שהורדתי מהן.

• הוסף לסימניות
PBיסטית כל הכבוד!!!
צודקת בכל מילה!!!!!!!!!
לפעמים זה ממש נראה שעולה כסף לאנשים לצלצל...
ממש צורם!!!

• הוסף לסימניות
משתדלת בהחלט לצלצל לכל מי שמעלה, לא משנה אם אני מורידה או לא...
אבל אולי אפשר להוריד גם בלי להיות מחוברים? ואז אי אפשר לצלצל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירי12;1564939:
משתדלת בהחלט לצלצל לכל מי שמעלה, לא משנה אם אני מורידה או לא...
אבל אולי אפשר להוריד גם בלי להיות מחוברים? ואז אי אפשר לצלצל...

אי אפשר
מי שרק רואה לא יכול להוריד שום קובץ! משום פורום!

• הוסף לסימניות
העניין כאן הוא לאו דווקא ה"צלצול", רק שזה פשוט הדרך של אמירת תודה. בן אדם העלה משהו או הגיב, הוא רוצה לראות שנהנו, ושמו לב שמישהו כאן הקדיש תשומת לב בשביל אחרים.
יש אנשים שמבקשים דחוף דחוף תמונה, אנשים "נבהלים" מהדחיפות וטורחים ומעלים, ורוצים לראות שאכן הם הועילו, אבל הניק פשוט נעלם....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צ פומרנץ;1564481:
מה שלי קורה באשכול ההוא, זה כך:
אני מתעניינת, מורידה, והרבה פעמים לא נהנית מהתוכן. לפעמים השירה נראית לי מידי פרועה, לפעמים הזמר מופיע בצורה שלא נראית לי ועוד כל מיני סגנונות שונים שמעלים לשם. לא מתאים לי לצלצל על כל דבר כזה, לכן, אני מחכה לראות ואחרי שבאמת נהניתי - אני משתדלת לחזור ולצלצל.
.

נכון מאד!

לצלצול יש כמה משמעויות לדעתי.

* כשמישהו פותח אשכול אם שאלה / בקשה וכד' ראוי שייתן צלצול לכל אחד שעשה טובה והקדיש לו דקה או יותר. כלומר- צלצול = תודה

* כשיש דיון על נושא X ואנשים מעלים דעות לכאן ולכאן. לפעמים אני אמצא את עצמי מצלצלת להודעה שאומרת את מה שאני חושבת. צלצול = מסכימה איתך, חושבת כמוך.

מה שקורה באשכול הנוכחי שאין באשכולות אחרים. זה שמצד אחד- כל הודעה וכל ההעלה זה כאילו משהו ענה לאשכול שביקשתי משהו - ולכן ראוי שכל אחד יצלצל.
מצד שני- לא תמיד אני מסכימה עם מה שהעלו. לפעמים אני מורידה משהו, ומוחקת.
לפעמים זה לא מקצועי, לפעמים זה משהו ישן, ולא חסר לכל אחד הסיבות שלו.
ואז אני לא מצלצלת כאומרת "לא מסכימה, לא נהנתי"

אני חושבת שבנקודה הזו זה צריך להיות כך. כי לפי כמות צלצולים בקליפ X ופחות בקליפ Y רואים מה הקהל פה יותר אוהב...

ותודה למי שפתחה את הנושא. באמת קורה ושוכחים לפעמים, וחבל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה