החליט לעשות "מישמר" :)

• הוסף לסימניות
זה חלק מסט ראשון שצילמתי לבד...אשמח לשמוע הארות והערות...(התינוק החליט להיות ער והיה קצת קשה...אבל היה חמוד מאוד!!!)
IMG_3906.JPG
IMG_4050.JPG
IMG_4024.JPG
IMG_4123.JPG
IMG_3960.JPG
IMG_4126.JPG

• הוסף לסימניות
התמונה שהעלית בהודעה השניה ממש יפה!!!!
רק שאת העיבוד שעשית בקצוות הייתי עושה יותר בעדינות וממש רק בקצוות.
התמונה האחרונה בהודעה הראשונה יכולה להיות ממש יפה אם היא היתה יותר רחוקה ולא ככה חתוכה,וגם לפעם הבאה הייתי שמה את הדובי ישר ולא הפוך.

• הוסף לסימניות
האחרונה ממש יפה
התמונה שהעלית בהודעה השניה ממש יפה!!!!
רק שאת העיבוד שעשית בקצוות הייתי עושה יותר בעדינות וממש רק בקצוות.
התמונה האחרונה בהודעה הראשונה יכולה להיות ממש יפה אם היא היתה יותר רחוקה ולא ככה חתוכה,וגם לפעם הבאה הייתי שמה את הדובי ישר ולא הפוך.
תודה לכן אסתי ו-ester!!
זה ממש עוזר לי ללמד לפעם הבאה...

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות, ואיזה חמודון.
וכל הכבוד לך,
רק לפעם הבאה---
תנסי לכנס את התינוק כמה שיותר לתוך עצמו. שהאיברים לא יהיו זרוקים.
בין אם בתנוחות על הגב ובין אם בתנוחות על הבטן.
לדוג' בתמונה השלישית צריך לקפל לו את הרגליים, כי בצורה הזאת שהרגליים משתלשלות מהסל
זה מלחיץ ולא נוח בעין.

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות, ואיזה חמודון.
וכל הכבוד לך,
רק לפעם הבאה---
תנסי לכנס את התינוק כמה שיותר לתוך עצמו. שהאיברים לא יהיו זרוקים.
בין אם בתנוחות על הגב ובין אם בתנוחות על הבטן.
לדוג' בתמונה השלישית צריך לקפל לו את הרגליים, כי בצורה הזאת שהרגליים משתלשלות מהסל
זה מלחיץ ולא נוח בעין.
הדסילה- ניסיתי...הוא עקשן באיך שהוא רוצה לשכב...בין שבועים בחצי!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תאורה יפה מאוד.
מצטרפת לעמדה של הדהסילה לגבי תנוחות התינוק .לכווץ אותו כמה שיותר בפנים כלל חשוב מאוד.שלא יראה ארוך כ"כ.להכניס את גוף התינוק אפשרי גם בגיל חודש וחצי בכיף
.הגיל לא אמור להפריע.

• הוסף לסימניות
עבדת יפה מאוד עם התאורה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה