אני כבר לא יכולה לערוך את ההודעהברעיון בכל הסלוני פאות זה באזור ה 6000 ש"ח. (+).
אני עובדת מהבית, וכך חוסכת הרבה פערים של תיווך.
שדרוג כזה אצלי לפאה הוא באזור ה4500 ש"ח. (תלוי בצבע ואורך). שזה מחיר פצצה! תבררי ותראי...
לפרטים נוספים את יכולה להיות איתי בקשר-
0527172601
מה זה?3/4K
זה מצחיק שסקין מאוורר הוא יותר זול כי הוא יותר עבודה מלייסמה זה?
אגב, סקין מאוורר הוא עדיין יותר כבד מטופ על בד.
סקין מאוורר הוא סקין שבנוי בצורה שונה, כך שהמראה שלו באמת יותר טבעי ומאוורר מסקין רגיל.זה מצחיק שסקין מאוורר הוא יותר זול כי הוא יותר עבודה מלייס
זה בעצם לייס+בד מתחת
או שזה שתי דברים...
מתענינת עדיין?אני כבר לא יכולה לערוך את ההודעה
התכוונתי לפרונט לייס לא לטופ
את יכולה להפוך לטופ כשרשאלה הפוכה
יש לי פאת טופ לייס בת 5 שנים.
מעוניינת להפוך אותה לכשרה סקין מאוורר או משהו בסגנון
יש אפשרות כזו?
זה לייס,מה זה?
כמה עולה להפוך טופ לטופ כשר?זה לייס,
שהחלק הקדמי שלו מקופל,
ןואז לא רואים רשת.
ומתחת שמים גם בד אטום כדי שלא יהיה שקוף.
זה יוצא ממש יפה,
טבעי וצנוע.
כמה עולה להפוך פאת סרט לפאה רגילה לא לייס...ברעיון בכל הסלוני פאות זה באזור ה 6000 ש"ח. (+).
אני עובדת מהבית, וכך חוסכת הרבה פערים של תיווך.
שדרוג כזה אצלי לפאה הוא באזור ה4500 ש"ח. (תלוי בצבע ואורך). שזה מחיר פצצה! תבררי ותראי...
לפרטים נוספים את יכולה להיות איתי בקשר-
0527172601
את יכולה ליצור איתי קשר בפלאפון, ואני אתן לך את כל הפרטים.כמה עולה להפוך פאת סרט לפאה רגילה לא לייס...
את יכולה ליצור איתי קשר בפלאפון, ואני אתן לך את כל הפרטים.כמה עולה להפוך טופ לטופ כשר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים