דרוש מידע החלפה לטופ לייס מחיר שפוי

• הוסף לסימניות
מי עושה במחירים נוחים?
מה הכי זול שאפשר להשיג?

• הוסף לסימניות
ברעיון בכל הסלוני פאות זה באזור ה 6000 ש"ח. (+).
אני עובדת מהבית, וכך חוסכת הרבה פערים של תיווך.
שדרוג כזה אצלי לפאה הוא באזור ה4500 ש"ח. (תלוי בצבע ואורך). שזה מחיר פצצה! תבררי ותראי...
לפרטים נוספים את יכולה להיות איתי בקשר-
0527172601

• הוסף לסימניות
שדרוג כזה אצלי לפאה הוא באזור ה4500 ש"ח. (תלוי בצבע ואורך). שזה מחיר פצצה! תבררי ותראי...
0527172601
אני כבר לא יכולה לערוך את ההודעה
התכוונתי לפרונט לייס לא לטופ

• הוסף לסימניות
אני אבדוק לך עוד כמה דקות עם העובדת שלי לגביי המחיר המדויק.
אגב, פרונט לייס פחות מומלץ היום. במיוחד כשהוא נעשה כשדרוג לפאה ישנה.
כי בסוף תמיד רואים את החיבור בין הפאה ללייס, וזה לא נראה 100% מושלם.
מה שכן האפשרות, זה טופ לייס.
ואפשר גם עם בד מתחת שלא יהיה שקוף, רק יתן מראה יותר טבעי לפאה.

• תודה
Reactions: dag
  • הוסף לסימניות
זה מצחיק שסקין מאוורר הוא יותר זול כי הוא יותר עבודה מלייס
זה בעצם לייס+בד מתחת
או שזה שתי דברים...
סקין מאוורר הוא סקין שבנוי בצורה שונה, כך שהמראה שלו באמת יותר טבעי ומאוורר מסקין רגיל.
אבל טופ על בד או על רשת, זה טופ לייס רגיל ששמים מתחתיו רק עוד שכבה כדי שלא יהיה לייס שקוף, וזה מראה ממש טבעי ומאוורר.
ההתקנה של הטופ לייס דורשת הרבה יותר זמן ומאמץ, וצריך בה יותר עבודת יד מאשר בסקין..
לכן טופ לייס הרבה יותר יקר מסקין.

• הוסף לסימניות
שאלה הפוכה
יש לי פאת טופ לייס בת 5 שנים.
מעוניינת להפוך אותה לכשרה סקין מאוורר או משהו בסגנון
יש אפשרות כזו?

• הוסף לסימניות
0527172601
כמה עולה להפוך פאת סרט לפאה רגילה לא לייס...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה