דרוש מידע החלפה לסיבים עם נט פרי

• הוסף לסימניות
בזק הציעו לי במחיר שאני משלם היום לעבור לתשתית עם סיבים, השאלה היא אם יש לי נט פרי בקו תהיה בעיה להתחבר?
אין לי סבלנות להתחבר ואז לגלות שזה לא עובד ולשרוף על זה יום

• הוסף לסימניות
כמבין קטן מאד בתחום הסיבים.
א. אתה צריך להחליף ראוטר כמובן, כדי שיתמוך בסיבים או לכל הפחות במהירות שהם מציעים.
ב. למה לא לשאול את הספק שלך?
ג. כתבו כאן בעבר שיש ספקים של נטפרי שעובדים עם הסיבים.

• הוסף לסימניות
. למה לא לשאול את הספק שלך?
בזק הציעו לי גם ספק דרכם
אבל עכשיו התקשרתי לנט פרי והם אמרו שברגע שבזק הם הספק הם לא עובדים איתם

• הוסף לסימניות
בזק הציעו לי גם ספק דרכם
אבל עכשיו התקשרתי לנט פרי והם אמרו שברגע שבזק הם הספק הם לא עובדים איתם
נטפרי צודקים כנראה
אבל אתה יכול לעשות סיבים אופטים דרך הספק שלך ואז זה יתמוך נטפרי.

• הוסף לסימניות
מנסיוני המר
עשיתי תשתית של סיבים ואפשר להתחבר דרך הספקים שעובדים עם נטפרי אבל חשוב לציין שאת מהירות הגלישה בפועל תלויה בחבילה שהספק מציעה וכיום לא בטוח שיש ספק שמציע מהירות יותר מ10/100
בעוד שהתשתית היא 100/1000
בקיצור שלא יעבדו עליכם בעיניים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה