החלפה לסיב אופטי? - כדאי שתדעו

• הוסף לסימניות
היה לי מנוי נייח נחושת רגיל של 019 ונטפרי, החלפתי לסיב אופטי לפני חודשיים וחצי, הזמנתי דרך האזור האישי באתר, עובד מצוין, אם אתם חושבים על מהלך דומה חשוב שתדעו:
החלפה לסיב אופטי זו בעצם הזמנה חדשה לכל דבר. ולכן:
1. יש להגדיר בעת ההזמנה שאתם מעוניינים בחיבור דרך נטפרי.
2. בנוסף, יש לבטל את החיבור הישן. במקרה היום נציג בשירות לקוחות שם לב שיש לי 2 חיובים ושאל אותי אם זה בכוונה. לטענתם היה עלי לפנות לשירות לקוחות (ולא לתמיכה טכנית שאיתם דיברתי) ולבטל את החיבור הישן.
הצלחה

• הוסף לסימניות
היה לי מנוי נייח נחושת רגיל של 019 ונטפרי, החלפתי לסיב אופטי לפני חודשיים וחצי, הזמנתי דרך האזור האישי באתר, עובד מצוין, אם אתם חושבים על מהלך דומה חשוב שתדעו:
2. בנוסף, יש לבטל את החיבור הישן. במקרה היום נציג בשירות לקוחות שם לב שיש לי 2 חיובים ושאל אותי אם זה בכוונה. לטענתם היה עלי לפנות לשירות לקוחות (ולא לתמיכה טכנית שאיתם דיברתי) ולבטל את החיבור הישן.
הצלחה
שני הדברים נעשים על ידי סוכן, אם תצטרפו דרכו.

• הוסף לסימניות
בחתימה שלך כתוב את אותו מחיר שכתוב באזור האישי של 019 אז זה שוה לעבוד איתך, כשאני עשיתי היה פה רק פרסומת גדולה במחיר קצת יותר יקר

• הוסף לסימניות
הצלחה
ראיתם הבדל במהירות של האינטרנט? למה החלפתם לסיב אופטי?

• הוסף לסימניות
קודם כל לסיום הסיפור יצויין שחברת 019 הודיעו לי שיזכו אותי על החיוב הכפול.

לגבי המהירות, החלפתי בעיקר בשביל הפער במהירות העלאה, יש לי צורך בזה. לפי בדיקה באתרים שבודקים מהירויות זה פער משמעותי לעומת מה שהיה לי לפני זה (חבילה של 500 הורדה, בWIFI נותן לי כ150 הורדה, ובחיבור בכבל רשת נותן מעל 450. לגבי העלאה גם בFIWI נותן בסביבות 50, כמו שאמור להיות לפי החבילה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה